keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Suuri kulmakarvasetti -testi

Katselin meikkiarsenaalini säälittävää kulmakarvameikki tarjontaa ja päätin vihdoin tehdä asialle jotain.
 
 
Kuten kuvasta näkyy puuterit, joita olen käyttänyt tähän mennessä ovat TODELLA vanhoja ja auttamattomasti lopussa...
 
 
Suurimpaan hätään ostin sitten kaikki kulmakarvatuotteet, jotka yhdellä ostoskerralla löysin. Ja tällainen läjä minulle sitten kasaantui.
 
 
 
Ensimmäisenä kovasti kehuttu  Goshin kulmakarvaväri -setti. Sokoksella tämän hinnaksi ilmoitetaan 13,50€. Setti sisältää kolme eri sävyistä kulmakarvaväriä sekä kulmakarvavahan. Tuo vanha H&M:n puuteri oli lempparini ennen sen vuoksi, että se oli ikään kuin vahan ja puuterin sekoitus. Tällöin ei tarvitse erikseen vahata puuteroituja kulmakarvoja, vaan väri pysyy kulmissa paremmin ja pitää karvat ojennuksessa. Tähän puuteri ja vaha erikseen -systeemiin on ollut vähän vaikeaa tottua.

 
Näistä ostamistani kulmakarvameikeistä tämän setin sävyt ovat varmaan luonnollisimmat kaikista. Mutta luonnollisinkaan sävy ei auta, jos omiin kulmiin sopivaa sävyä ei löydy. Minun ongelmani näiden sävyjen kanssa on se, etteivät ne ole tarpeeksi syviä vaan vähän liian hentoja puutereita. Minulla on tummat kulmat vaaleista hiuksista huolimatta, jolloin sopivan sävyn löytäminen on ihan omalla tavallaan haastavaa. Sävyn pitää olla tarpeeksi syvä, muttei liian tumma. 
Sitten tulee tämä Ardellin yksittäinen kulmakarvaväri. Näitä yksittäisiä värejä oli kahta eri sävyä tämä ruskea ja tummempi lähes musta väri. Se tummempi oli minun ostohetkelläni loppu, joten olen kokeillut vain tätä ruskeaa. Tämän tuotteen hinta oli 9€.

 
Vaikka tuotteen pieni koko on todella hyvä juttu, minua ärsyttää ihan suunnattomasti tuo auki kierrettävä kansi. Kellä on aikaa meikatessa kierrellä meikkejä auki!? Lisäksi tämä punaruskea sävy on minulle aivan liian punainen. Jollekin punapigmenttisemmälle ihmiselle tämä siis saattaa sopia oikeinkin hyvin, koska puuteri on hyvänlaatuinen ja väri hyvä.
 

 
Sitten vuorossa ylivoimaisesti eniten kehuttu ja edullisin Wet n Wildin kulmakarvavärisetti. Tuotteen hinta oli muistaakseni jossain 6€ ja 7€ välillä. Eli tämä on ylivoimaisesti edullisin. Lisäksi koko paketti tulee pinsettien ja peilin kanssa! Näistä neljästä ainoastaan Goshin setissä on peili.
 
 
Sävyjä on kaksi ja kolmas neliö on taas se vaha. Nämä sävyt taas ovat todella hyvänlaatuisia. Ne ovat erittäin syviä ja tasaisia puutereita. Parhaan laadultaan tässä testissä. Kolmannen vaalean sävyn puuttuminen tosin voi olla jollekin vaaleakarvaiselle huonompi juttu. Itselleni nämä sävyt taas sopivat oikein hyvin.

 
Viimeinen setti oli itseäni eniten kiinnostanut Viva La Diva kulmakarvasetti. Settiin kuuluu kolme keskenään hyvin erilaista sävyä, vaha sekä pienet pinsetit. Tämän kätevän kokoisen setin hinta on 11€.
 
 
Näiden kolmen eri sävyn kaukaisuus toisistaan onkin sitten setin huonoin puoli. Tummin puuteri on todella tumma ja vaalein puuteri on todella vaalea. Keskimmäinen sävy riittää jotenkuten omiin kulmiini, mutta täydellinen se ei ole. Päädynkin usein yrittämään sekoittaa tumminta ja keskimmäistä sävyä keskenään. Olen hieman pettynyt tämän setin toimivuuteen, mutta moni tumma/musta -hiuksinen tyyppi varmasti hyppii ilosta tämän setin löytäessään. Plussaa on myös se, että nämä sävyt eivät taita punaiseen.

6 kommenttia:

 1. Itse olen myös tykännyt kovasti H&M:n kulmaväristä, minulla on lisäksi Ben Nyen tumma luomiväri jota olen käyttänyt kulmavärinä ja se on ollut aivan loistava. Oletko kokeillut Make Up Storen kulmavärejä, kosmetiikkafirmassa töissä olessani se oli yksi suosikeista joka meni kuin kuumille kiville, hyvä pigmentti ja pysyvyys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on nyt esiteltynä kaikki vartavasten kulmakarvoille tarkoitetut tuotteet, joita olen käyttänyt. Lisäksi on minullakin muutamia luomivärejä, joita olen kulmille levitellyt. Mutta täytyy laittaa tuo Make Up Store mieleen, ja ehkä kokeilen vielä muitakin merkkejä, kun tarve tulee.

   Poista
 2. Itselläni on kanssa se ongelma, että oikeaa sävyä kulmiin ei tahdo löytyä. Pitäisi aina löytää se juuri oikea kylmänruskeanharmaan sekoitus. Useimmiten väri on liian punertava tai sitten tumma. En muuten koskaan ole käyttänyt kulmiin tuollaista puuterimaista tuotetta :o aina ollut kynä käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen pari kertaa kokeillut kynää, mutta siitä jää mun makuuni liian terävä jälki. Puuterin kanssa tulee pehmepämpi jälki ja saa nopeammin sipaistua siveltimellä koko kulmakarvat valmiiksi sen sijaan, että joutuisi piirtämään niitä. Molemmissa on varmasti puolensa ja useat meikkitaiteilijat käyttävät molempia yhtä aikaa. Piirtäen kynällä "karvoja" ja hahmotelle muotoa ja täyttäen kulmat sitten puuterilla. Joten kukin tyylillään.

   Poista
 3. Itse olen todennut tuon wet n' wildin setin todella hyväksi, lisäksi käytössä rimmelin tai H&M:n kulmakynät :) Tuo viva la diva näyttää myös hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä tuo Viva La Diva on osoittautunut käytössä suosikikseni. Mutta Wet n Wildin setti on ehdottomasti hintansa arvoinen!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...