perjantai 28. kesäkuuta 2013

Inglot luomivärit

Tässä tulee nyt tämän kevään ehdottomasti paras ostos, joten kaikkien katseet tänne! Pitkään mietin Inglot paletin hankkimista, koska niin monet olivat kehuneet kyseisen merkin luomivärejä maasta taivaisiin. Joten mistään heräteostoksesta ei ollut kyse.
 
 
Inglotilla asiointi tapahtuu siis niin, että ensin valitaan paletin koko ja sitten aletaan koota siihen palettiin mieluisia luomivärejä. Päätin heti alkuun kokeilumielessä ostaa vain tällaisen kahden paikan paletin ja täyttää sen trio-luomiväreillä, jolloin saan tuntumaa yhteensä 6:een eri sävyyn ja  näin pienemmällä  rahalla laajemman käsityksen tuotteiden laadusta. Trio-luomivärit maksavat hieman enemmän kuin yhden sävyn luomivärit, mutta mistään suuresta hintaerosta ei ole kyse.
 
 
Päädyin valitsemaan molemmat trio-luomivärini neutraaleissa sävyissä, koska ajattelin iskeväni kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja saavani tästä kenties vihdoin sen täydellisen neutraalin matkaluomiväripaletin, jota olen etsinyt. Luomivärit pysyvät mageneeteilla tukevasti kiinni pohjasta, myös kansi pysyy tiukasti magneeteilla kiinni kovassakin menossa, joten tämän aukeamista itsekseen meikkipussissa ei tarvitse pelätä.

 
Luomivärien laatu on mielestäni aivan erinomainen ja yhdistelmäkin on onnistunut. Saan tällä samalla paletilla tehtyä sekä päivä- että iltakäyttöön sopivia silmämeikkejä aivan vaivatta. Värit levittyvät helposti ja kestävät luomella kiitettävästi. Ja mikä parasta, voin meikata myös kulmakarvani näillä sävyillä.
 
Ikäväkseni en saa näiden trio-sävyjen nimistä mitään selvää, koska kaikki sävyt on nimetty numerokoodeilla. Mutta ulkonäöstä varmaan tunnistaa, jos joskus Inglot liikkeeseen eksyy. Tämän paletin hinta taisi lopulta olla vähän alle 27€, minkä maksan kyllä mielelläni tällaisesta helmestä. Pitäähän tätä ostaessa ottaa huomioon, että kun luomivärit aikoinaan loppuvat tai haluan vaihtaa ne muihin, voin käyttää tätä samaa palettia uudelleen ja uudelleen ja ostaa vain uusia luomivärejä sen täytteeksi, jolloin uudelleen täytön hinta on huomattavasti matalampi.


4 kommenttia:

 1. Inglotin luomivärit ovat ihania! Ostin niitä mega-alesta kauhean kasan taannoin. Kannattaa tsekata sun läheisestä Inglotista olisiko siellä jotain alennuksia tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kyllä en hengaile säännöllisesti Inglot liikkeen lähettyvillä vaan sitä varten pitää varta vasten lähteä liikenteeseen, joten silloin kun siellä tulee oltua, pitää ostaa mitä sattuu tarjolla olemaan :)

   Poista
 2. Mun on pitkään pitänyt kokeilla Inglotin luomivärejä, mutta en vain jostain syystä ole saanut aikaiseksi. Olen yrittänyt kiltisti käyttää vanhoja meikkejä pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ostin juuri kolme uutta trioväriä, kun tykkäsin näistä edellisistä niin paljon. Itse asiassa en ole koko kesänä käyttänyt muita luomivärejä, vaikka niitä löytyy laatikoista iso kasa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...