tiistai 2. heinäkuuta 2013

Yves Rocher mineraali -meikkipuuteri

Harmikseni en löytänyt tätä tuotetta tällä hetkellä Yves Rocherin nettisivuilta, mutta käsittääkseni kyseinen tuote on vielä myynnissä. Joten pahoittelen, etten pysty antamaan tuotteen tarkkaa hintaa tai muita tietoja. Mutta Yves Rocher liikkeistä kannattaa kysellä, mikäli alkaa tämä purnukka kiinnostaa.
 
Alkukesästä ja muutamina edellisinä päivinä, kun lämpötila on yltänyt lähemmäs 30 astetta ja aurinko porottaa täyttä häkää pilvettömältä taivaalta, olen ollut hätää kärsimässä meikkini kanssa. Olen perinteisesti ollut vannoutunut meikkivoiteen ystävä, siitä olen kevyempää meikkiä halutessani siirtynyt joko Lumenen BB-voiteeseen tai L'Orealin Mat'Morphose -meikkivoiteen puoleen. Mutta nyt on ollut niin kuuma, ettei edes noiden tuotteiden käytöstä ole tullut mitään.
 
 
Sain joskus tilaajalahjaksi tällaisen Yves Rocherin irtopuuteri-mineraali-meikkipuuterin ja tuolloin ajattelin, etten tule ikinä käyttämään sitä. Mutta näillä helteillä päätin laittaa tämän tuotteen testiin. En voinut uskoa, että pelkkä puuteri voisi olla minulle tarpeeksi peittävä meikki, mutta pienen rusketuksen ja peitepuikon kanssa  tämä toimii ihan mainiosti.
 
Meikkirutiinini on mullistunut tämän tuotteen myötä. En ole vielä ihan varma jatkanko tämän käyttöä ilmojen viilentyessä vai tarvitsenko sitten paksumpaa pohjaa meikilleni, mutta tällä hetkellä tämä on ollut ihan tarpeeksi. Olen edelleen käyttänyt aurinkopuuteria varjostusten tekemiseen tämän kanssa, mutta muuten en ole mitään tämän päälle lisännyt.
 
Tarkoitukseni on sanoa, että te, joilla on vaikeaa olla ilman hyvin peittävää meikkiä: älkää pelätkö kokeilla tällaisia vastaavia tuotteita. Näillä helteillä ne voivat olla pelastus!

2 kommenttia:

  1. Hei,mielenkiinnolla sun postauksia meikeistä hyviä kommentteja, kiinnostava oli juttu kulmasetistä ja mineraalimeikkipuuterista, itse oolen Oriflame edustaja kirjoittelen kanssa tuotteista sivullani joskin kesä on mennyt hiljaisemmin viimeksi postattu juttu on uudesta BB voiteesta löytyy tästä

    http://alise-alisenterveysjakauneus.blogspot.fi/2013/08/kyseessa-oriflamen-skin-dream-bb-cream.html
    käy katsomassa, kysele jos on joku tuote josta haluat erityisesti saada tietoa tai esim. jos haluat tilata jotain niin autan siinä asiassa.

    T. Alise

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...