perjantai 12. heinäkuuta 2013

Lievä Dermosil pettymys

Haikailin pitkään Dermosilin luomivärien perään. Katselin kuvia niistä esitteissä heti niiden julkaisun jälkeen ja ajattelin, että näitä täytyy päästä kokeilemaan. Lähestulkoon kaikki väriyhdistelmät näyttivät käyttökelpoisilta ja helpoilta arkiväreiltä käyttää. Sitten lopulta rohkaistuin ja tilasin nämä kaksi ruskeaa sävyä kylmänä ja lämpimänä yhdistelmänä.
 
 
Ensinnäkin näiden luomivärien pakkaus saa minulta paljon kiitosta. Pakkauksen pinta on sellaista tällä hetkellä kosmetiikassa muodissa olevaa kumimaista muovia, joka tuntuu todella kalliilta. Muutenkin koko pakkaus tuntuu korkealaatuiselta, sillä se avautuu ja sulkeutuu napakasti.

 
Jokaisessa paketissa on luomiväri duo: vaalea sävy ja tummempi sävy. Hyvin helposti käytettävä yhdistelmä! Nämä omani ovat sävyissä Warm Brown ja Cool Brown. Ajattelin, että löytäisin näistä kahdesta itselleni sopivan. Yksi duo maksaa 8,90€ ja niitä voi tilata Dermosilin nettisivuilta osoitteesta: https://www.dermoshop.com/fi/products/3535-duo-luomivari-warm-brown

 
Ensinnkäin on pakko sanoa, että näiden luomivärien laatu on aivan mainio. Puuterit tuntuvat samettisilta ja levittyvät helposti. Näitä on aivan unelma käyttää. Mutta... sitten päästään siihen pettymykseen, jota en osannut mainoskuvien perusteella tilaukseni hetkellä odottaa. Nämä luomivärit ovat kiiltäviä/kimalteisia. Kuvien perusteella odotin helppoja matta -arkimeikkejä, mutta sainkin kimalletta, mikä on minulle suuri pettymys. Kyllähän näitä on silti ilo käyttää, mutta en ihan joka päivä näitä pysty hyödyntämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...