perjantai 24. toukokuuta 2013

Haaste!

Nappasin Pink Skinny Jeans blogista tällaisen asiat, joissa feilaan aina -haasteen. Tarkoitus on kertoa kauneuteen liittyviä aisoita, joissa on huono tai ei ikinä onnistu. Joten jaetaan kaikki heikkoutemme ja tunnustetaan vajaavaisuutemme.

Kiharat
Ensinnäkin olen aivan järkyttävän huono tekemään kiharoita hiuksiini. Olen yrittänyt muotoiluraudalla, olen yrittänyt kihartimella, mutta mikään ei onnistu. Saan parhaimmillaan aikaiseksi joitakin epämääräisiä mutkia, solmuja, laineita ja "ryppyjä", mutta ikinä en saa ainakaan koko tai edes suurinta osaa tukasta näyttämään kiharretulta. Suoralla siis mennään.

Iltarutiini
Olen todella laiska pesemään pelkästään kavojani iltaisin. Yleensä pyrin menemään kerralla suihkuun ja pesemään kaikki kosmetiikkatuotteet pois yhtä aikaa, mutta pelkän meikin peseminen tuntuu ylivoimaiselta työltä. Onneksi on kosteuspyyhkeet on keksitty ja vaikka niillä ei saakkaan koko kasvoja kerralla puhtaaksi, saa niillä suurimman osa meikeistä pois ilman ylitsepääsemätöntä vaivaa.

Kosteusvoiteen käyttö talvisin
Erityisesti talvisin, kun ihoni on kuiva kuin korppu, jotenkin siihen kosteusvoiteeseen tarttuminen vain tuntuu niin raskaalta. Yleensä kosteutan ihoani sheivauksen jälkeen, mutta joka suihkun jälkeen en vain jaksa. Kesällä tilanne on ihan erilainen, koska aurinkoon mennessäni huolehdin ihon kosteutuksesta todella  tarkasti. Mutta  talvet ovat yhtä h*lv*ttiä.

Kampaajakäynnit
Ihmisen, siitä riippumatta haluaako kasvattaa hiuksiaan vai ei, pitäisi käydä kampaajalla kolmen kuukauden välein. En saa ikinä aikaiseksi käytyä niin usein, joten tukka menee ihan hirveään kuntoon. Tulee kaksihaaraisia ja lopulta kun sinne kampaajalle pääsen, tukkani on niin huonossa kunnossa, että sitä pitää leikata paljon enemmän, kuin olisi tarvinnut, jos olisin mennyt vähän aikaisemmin.

Siinä nyt pahimmat puutteet kauneuteni hoidossa. Laitan viestiä haastamilleni henkilöille heidän blogiinsa, joten tarkkailkaa kommenttejanne. Mutta kaikki ovat vapaita tekemään tämän haasteen ja yleisesti haastan jokaisen lukijan tähän.

6 kommenttia:

 1. Hirvittävä syyllisyys heräsi kun luin tuon kampaajallakäyntiasian. Miten jotkut voivatkin nauttia kampaajalla käynnistä, minä kun inhoan koko toimitusta ja pyrin käymään niin harvoin kuin mahdollista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en itsekään siitä erityisemmin nauti. Tukkaa nyt vain leikataan ja sitten se roikkuu ihan samalla tavalla päässä kuin ennenkin, mutta vain vähän lyhyempänä...

   Poista
 2. Tunnistan itseni monista näistä. :) Minäkin inhoan meikkien pesemistä illalla, mutta teen sen aina (joskus tosin käytän vain meikinpoistoliinaa, jos väsyttää tosi paljon), koska meikit naamalla on kamalaa herätä. Samoin tuo kosteusvoiteen käyttö tuntuu välillä haastavalta...ehkä jaksaisin helpommin rasvata, jos olisin pienikokoinen, eikä rasvattavaa pinta-alaa olisi niin paljon, haha? :D

  Mulla on onneksi lähipiirissä kampaajia, joten ei varsinaisesti tarvitse "mennä" kampaajalle, voin vain pyytää kaverin meille leikkaamaan, tarjota kahvit ja maksaa pari kymppiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kans miettinyt samaa, että jos yhdellä rasvauskerralla ei menis puolta purkillista, niin ehkä sitä jaksais tehdä useamminkin... :D Kesälläkin kuluu aurinkorasvat alta aikayksikön, kun koko kropan rasvaa pari kertaa.

   Poista
 3. Toinen haaste sinulle: http://crea-la-femme.blogspot.fi/2013/05/haaste-ja-kissoja-mukana-myos-mina.html

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...