perjantai 17. toukokuuta 2013

Yves Rocher aurinkopuuterit

Monet bloggaajat ovat viimeaikoina kehuneet Yves Rocherin duo aurinkopuuteria, joten hyvää aurinkopuuteria etsiessäni päädyin myöskin kokeilemaan tätä tuotetta. Erityistä kiitosta tuote on muilta käyttäjiltä saanut suuren koon ja hyvän tuoksun vuoksi.
 
Tämä tuote on todellakin kooltaan aika suuri. Rasian kooksi kerrotaan 20g. Olen käyttänyt tuota toista puuteria jo useita kuukausia päivittäin eikä siitä ole vieläkään tullut pohja näkyviin. Tuote tulee kahdessa sävyssä tumma ja vaalea. Kokeilin ensin vaaleaa yhdistelmää ja sitten tummaa. Tuotteen hinta on 17,50€. Ja tuotteessa on selkeästi lisätty tuoksu, jokin parfyymin ja aurinkovoiteen yhdistelmä. Tuoksu ei kuitenkaan ole kovin voimakas, joten se ei häiritse kasvoilla.


 
Vaalea
 

Tumma
 
Kuten kuvasta näkyy vaalea duo on hyvin vaalea ja tummempi duo on taas hyvin tumma. Mutta koska puutereita on yhteensä neljä, näistä löytää kyllä aina sopivan käyttöönsä. Tuo vaalea sävy sopi minulle hyvin talvella, kun olin kalpeimmillani. Käytin sitä sekä antamaan väriä kasvoille, että varjostukseen, koska puuterien sävy on hyvin luonnollinen eikä kovinkaan pahasti oranssiin taittuva.
Tumma duo taas näyttää heti pakestista katsottuna hyvin oranssilta, mutta tiedän, että oranssiefekti häviää, kunhan ihoni hieman ruskettuu. Eikä silloin tummuuskaan haittaa, vaikka epäilenkin sitä, että voisin käyttää tuota tumminta sävyä varjostuksiin ihan heti.
 
 
Periaatteessa tuote on todella hyvä ja voin suositella sitä kaikille, jotka etsivät hyvää aurinkopuuteria. Erityisesti tuo vaalea on hyvä ostos, sillä noin vaaleaa aurinkopuuteria on vaikeaa löytää  ja meille kalpeanaamaisille suomalaisille se on todellinen löytö. Tummemmasta puuteriduosta en taas ole niinkään vaikuttunut, sillä tummia aurinkopuutereita kyllä löytää helpostikin.
 
Suurin ongelma, joka minulla on tämän tuotteen kanssa on sen koostumut. Näistä puutereista tuntee, että ne koostuvat pääsääntöisesti talkista. No useimmat puuterit koostuvat talkista, joten ei siinä mitään, mutta nämä puuterit ovat todella talkkisia. Joten mikäli sinulle on talkkiallergia tai yliherkkyys tai ihosi menee tukkoon meikeistä helposti, kannattaa pysytellä kaukana näistä. Ja juuri tästä syystä aion erityisesti tuon tumman sävyn kohdalla jatkaa muiden parempilaatuisten tuotteiden käyttämistä tuon loppuun käyttämisen jälkeen.

7 kommenttia:

 1. Mulla on kans ollut tarkoitus kokeilla tätä ja tuosta ehdottomasti tuota vaaleampaa versiota, joten tämä oli mielenkiintoinen arvostelu. Kiitos. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi. Kyllä tuo vaaleampi on tosiaan testaamisen arvoinen. Ei kovin usein törmää noin vaaleaan mattaan aurinkopuuteriin.

   Poista
 2. Mulla on ollut aurinkopuuteri, tai oikeastaan poskien varjostusväri etsinnässä jo kovin kauan. Olen hyyyvin kalpeaihoinen ja ihoni on myös tosi kylmänsävyinen. Ostin Maybellinen Fit me -aurinkopuuterin mutta se ei kyllä sopinut mulle yhtään, vaikka oli tosi vaalea. :D Se oli ihan liian oranssi! Näytti kuin olisi ollut vain vaalean oranssiset läikät poskilla, ei siitä varjostukseen ollut mitenkään päin. Voiskohan näistä olla? Tai tiedätkö jotain muuta varjostukseen sopivaa tuotetta tosi vaalealle ja kylmälle iholle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ehdottomasti käyttänyt näitä varjostukseen, erityisesti tuota vaaleampaa. Minullakin on vaalea ja kylmäsävyinen iho ja useimmat "ison maailman" aurinkopuuterit näyttävät oransseilta minun ihollani. Maybellinet, Rimmelit ja L'Orealit saa heittää hiiteen saman tien. Mutta tähän Yves Rocheriin olen ollut ihan tyytyväinen. Olen tykännyt myös muutamista Lumenen aurinkopuutereista, jotkahan on tarkoitettu pohjoismaalaisille kalpeanaamoille. Mitä kannattaa myös harkita, on kokeilla kylmäsävyistä vaaleanruskeaa luomiväriä varjostukseen.
   Voisinkin tehdä taas aurinkopuuteritestin tänne blogiin pitkästä aikaa, kun vanhat puuterit alkavat loppumaan...

   Poista
  2. Lumenen jotain melko uutta aurinkopuuteria kokeilinkin ja sekin oli liian lämminsävyinen... O__O Tämä:

   http://www.lumene.com/fi/arctic-sun-bronzers/aurinkopuuteri

   Ja tuota on vielä kehuttu vaalealle ja kylmänsävyiselle iholle sopivaksi, ei toiminut oikein mulla. :'D Unohdin tosiaan mainita et tuota kokeilin sen Fit me-puuterin jälkeen! Paremmin tuo Lumene sopi mutta sävy vaan liian oranssi.
   Olen kokeillutkin luomiväriä varjostukseen, ihan jees mutta pienestä luomivärinapista on hankalaa saada poskipunasiveltimellä nätisti sitä väriä. :D Ehkä joku yksittäinen isompi nappi vois olla parempi. Aurinkopuuteritesti olis kiva! ^^

   Poista
  3. Oo olitki laittanu mun blogiin kommenttia, kiitos! Kävin siihenkin vastaamassa. :) Kyllä tuo YR-aurinkopuuteri alkaa kuulostaa hyvältä! Joten meneepi tilaukseen varmaan tässä lähiaikoina. :) Aurinkopuuteritesti olisi siitä huolimatta mielenkiintoinen!

   Poista
  4. Voi olla että teen suuremman luokan aurinkopuuteritestin lähempänä kesää, kun olen itsekin ruskeampi ja pystyn käyttämään laajempaa skaalaa sävyjä. Mutta jos tosiaan jopa Lumene on liian oranssi, niin sitten kannatta ehdottomasti kokeilla tuota Yves Rocheria.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...