maanantai 21. tammikuuta 2013

Uusi lemppari dödö

Minulla oli jokunen aika sitten missio löytää hyvä antiperspirantti. Hamstrasin silloin kaupasta kaikki mahdolliset uudet suosikkiehdokkaat ja pistin ne heti kovaan testiin. Lopputulema oli monta aika mitään sanomatonta, yksi käyttökelpoinen ja yksi ehdoton inhokki. Kaiken tästä testailusta voi lukea postauksesta Hyvää antiperspiranttia etsimässä.

Sittemmin olen useamman kerran kiikuttautunut kaupassa dödöhyllylle hakemaan tuota pinkkiä Adidasta sekä vilkaisemaan, josko jotain muuta kokeilun arvoista olisi ilmestynyt hyllylle. No... nyt oli.


Kyseinen antiperspirantti on uusi Adidaksen heleän persikan sävyisessä korkissa ja tekstissä oleva pullo. Tuote lupaa pitää kainalot kuivina ja hajuttomina 48h. Tuotteen ei pitäisi myöskään vaalentaa tekstiilejä käytön yhteydessä. Tämän uutuuden nimi on Action 3 Cotton Touch. Tämän hinta on aivan samaa tasoa kuin niiden muidenkin eli jossain alle 3€.

Tämän tuoksu on aina ihana. Se on niin tavallinen, lähes kosteusvoidemainen puhdas tuoksu. Ensimmäisen kerran kun kokeilin tätä, haistelin itseäni useaan otteeseen ja mietin itsekseni, että onpas kumma, kun en muista laittaneeni kosteusvoidetta tänään. Ja sitten muistin, että sehän oli se uusi dödö, kun tuoksuu.

Lisäksi tämän antiperspirantin teho on mielestäni aivan loistava. Tai ainakin tämä toimii minulle juuri hyvin. Enkä oikeastaan ole huomannut tämän valkaisevan mustien paitojeni hihansuita ainakaan vielä mitenkään huomattavasti. Nyt pelkään, että tämä yhtäkkiä häviääkin kauppojen hyllyiltä ja minun pitäisi joko hamstrata tätä omiin kaappeihin tai sitten taas löytää uusi käyttökelpoinen dödö. Voi niitä painajaisia.

4 kommenttia:

  1. Mulla olis yksi pieni pyyntö. Voisiko nuo korostetut tekstit olla muun sävyisiä kuin vaaleita? Luen nimittäin blogini google readerilla ja en nää tekstejäsi valkoista taustaa vasten muuten kuin maalaamalla koko tekstin. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, kun kerroit. En tiennyt tästä. Katson tästä lähtien jotain muuta tapaa korostaa tekstiä.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...