keskiviikko 16. tammikuuta 2013

My favourite things (of cosmetics in 2012)

Sara blogissaan My Little Book of Beauty heitti minulle joulukuun lopulla  tällaisen kivan haasteen, jonka ajattelin nyt viimein toteuttaa. Totta puhuen unohdin tämän tässä välillä jo ihan totaalisesti, koska minut haastetaan niin harvoin mihinkään. Mutta käykääpä heti kaikki katsomassa Saran blogia, mikäli ette silloin käyneet sitä kurkkaamassa, kun mainitsin sen Liebstereissäni.
Elikkäs, tämän haasteen pointti on listata lempiasioita. Ja koska en vuoden lopussa listannut vuoden 2012 lempparituotteitani, ajattelin käyttää tämän mahdollisuuden sen tekemiseen. Eli tässä kymmenen viime vuoden kauneussuosikkiani. Nämä eivät ole missään erityisessä järjestyksessä, koska en vain mitenkään osannut verrata näitä toisiinsa. Pidän kaikista varmaan yhtä paljon. Minulla on monia muitakin suosikkituotteita, jotka todennäköisesti näette tuolta "Nyt käytössä" osiosta. Mutta keskityn tässä tuotteisiin, jotka olen tavalla tai toisella löytänyt vuonna 2012.
1. Elea kasvojen puhdistustuotteet
Edullisia hyviä tuotteita, joita olen varmaan hehkuttanut jo ihan liikaa. Mutta nämä vain sopivat minulle ja jostain syystä minun on joskus todella vaikeaa löytää kasvojeni iholle sopivia tuotteita, jotka eivät kirveltäisi tai kiristäisi. Näiden kanssa ei ole ollut mitään ongelmia. Hinta jokaiselle purkille alle 5€.


2. Lumene Natural Code Skin Perfector Shide & Redness Eliminator
Tästä tuli nopeasti lemppari puuterini ja on yksiä niitä harvoja puutereita, jotka ostaisin empimättä saman tien normaalihintaisena.  Itse asiassa pitääkin mennä heti kauppaan ostamaan uusi tällainen. Hinta alle 9€.


3. Klippoteket Styling Dust Spray Dry Shamppoo
Kuivashamppoo villityksen keskellä löysin tästä lempparini. Ymmärrän täysin, että tämän tuoksu ei miellytä kaikkia, mutta minua se ei häiritse. En ole vielä löytänyt toista vastaavaa tuotetta, joka olisi parempi. Tämä helpottaa minua hiusten muotoilua ja auttaa pitämään hiukset puhtaana pitempään. Hinta alle 5€.
 
4. MAVALA Top Coat Fixator -päällyslakka ja Superbase aluslakka
Aloin viimein vasta viime vuonna käyttämään kynsilakkani kanssa alus- ja päällyslakkoja. Tykästyin tähän yhdistelmään todella paljon. Pidän jopa siitä, että nämä tulevat pienissä pulloissa, jotka on helppo ottaa vaikka mukaan matkalle. Hinta noin 5€.


5. Kone-Helsinki luomivärit
Ällistyttävän edulliseen hintaan myytävät aivan erinomaisen laatuiset luomivärit yllättivät minut täysin tänä vuonna. Vaikka näitä neljän värin paletteja ei ole kovin montaa myytävänä ja sitä kautta valikoimaa ei ole ihan hirvittävästi, pitää kuitenkin muistaa, että yhdessä paletissa on tosiaan neljä hyvää luomiväriä, jotka sopivat täydellisesti yhteen. Hinta 3,90€.


6. TreSemmé Heat Defence
Vaihdoin vanhan lämpösuojani viime vuonna tähän ja pidin tästä paljon enemmän kuin edellisestä systeemistäni. Tasaisesti hiuksiin levittyvä suihke, joka tuoksuu ihan miellyttävältä. Hinta alle 7€.


7. Yves Rocher ripsivärit
En pitkään aikaan mennyt lähellekään Yves Rocherin ripsivärejä, koska joskus vuosia sitten, minulla oli huonoja kokemuksia niistä. Nämä pikkuiset mini-matka-testi -koot saivat minut kuitenkin muuttamaan mieleni aivan totaalisesti. Ostin kummankin kuvissa olevan minipurkin pian täysikokoisena ja olen nykyään paljon avoimempi kokeilemaan muitakin Yves Rocherin ripsivärejä. Hinta minikokoiselle 2€ ja täysikokoiselle alle 13€.


8. The Body Shop Dreams Unlimited tuoksusarja
Minun on ollut todella vaikeaa vuosien varrella löytää hajuvettä, josta todella pitäisin. Tähän tykästyin kuitenkin niin paljon, ettei hinnalla ollut minulle enää mitään väliä. Ja onhan noita kalliimpiakin tuoksuja olemassa...  Hinta  suihkugeeli 200ml (12,50€), kosteusvoide 200ml (15€) ja Eau de Parfum hajuvesi 30ml (25€).
9. Aloe Forever Aloe Lips huulivoide
Kaikista testaamistani huulivoiteista tämä on paras. Sisältää luonnon oman UV-suojan eikä ole vesipohjainen, jolloin tätä voi huoletta käyttää pakkasellakin. Olen käyttänyt tätä enimmäkseen öisin tehohoitona. Hinta 4€.


10. BYS Black Magic Gel Eyeliner
Vaikka tämä onkin ainut geelirajaus, jota olen ikinä kokeillut, en näe mitään syytä siirtyä tästä ihan lähi aikoina kalliimpiin merkkeihin. Tämä on minusta ihan sopivan musta. Purkki on riittoisa eikä geeli ole vieläkään kuivunut käyttökelvottomaksi, vaikka olen omistanut sen jo kesästä lähtien. Hinta 3,95€


Ja nyt sitten tämän listan jälkeen valitsen viisi bloggaajaa, joille haluan välittää haasteen eteen päin. Ja nämä viisi onnekasta tällä kertaa ovat:

Helsinkiläinen Amanda, joka kirjoittaa blogia Ama's. Blogi käsittelee shoppailua, muotia, sisustamista, matkailua, kauneutta jne. kaikka kivaa.

Maria, joka kirjoittaa blogia When Life Gives You Lemons. Maira on 30-nainen, joka on innostunut 40- ja 50-luvun muodista.

Turkulainen Riikka, joka kirjoittaa blogia Days With Riikka. Riikka on lukiolainen nuori naisen alku, joka kirjoittelee itsenäisen elämän opettelemisesta.

Juliet, joka kirjoittelee blogia ...and Juliet. Juliet on 24-vuotias viestinnän opiskelija, joka kirjoittelee pienistä asioista elämässään kuten tyylistä, shoppailusta ja ruoasta.

Hankolainen Sussu, joka kirjoittaa blogia Bow. Ensinnäkin Sussulla on aivan mielettömät geelikynnet ja postaa usein kuvia niiden koristelusta, mutta blogissa on paljon muutakin tyyli- ja kauneusjuttua.

Teidät on nyt virallisesti haastettu :)

Haasteen säännöt:
- Listaa tämän hetken kymmenen lempiasiaasi
- Jaa haaste viidelle tykkäämällesi blogille ja ilmoita siitä heille
- Muista nauttia listaamistasi asioista mahdollisimman usein

10 kommenttia:

 1. Kiva, että ehdit vastata haasteeseen! Ja kiva idea toteuttaa se näin kauneusjutuilla! :-)

  VastaaPoista
 2. Heitin sua haasteella EmmaLoviisan puolella ;)

  VastaaPoista
 3. Tuo Klippoteketin kuivashampoo on minunkin suosikkituotteeni tällä saralla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että joku muukin on "löytänyt" sen. :)

   Poista
 4. Kiitos vielä haasteesta! Haaste toteutettu! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...