sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Teepuuöljyä näpyille

Juttelin jokin aika sitten blogia Pink Skinny Jeans pitävän tyttelin kanssa teepuuöljystä finnien hoidossa. Hän nimittäin laitta vanupuikolla sitä itse öljyä aina ilmestyville näpyille ja se kuivattaa finnin ja hoitaa ihon terveeksi.  Lisää voi lukea täältä.
 

Siitä muistui mieleeni, että minäkin omistan tällasen Oriflamen Pure Nature peitepuikon, joka sisältää teepuuöljyn lisäksi rosmariinia. Lisäksi peitepuikossa on kaksi erilaista puolta vihreä, joka peittää punoitusta, ja ihon värinen puoli.
 
Tämä on ollut Oriflamen katalogissa mukana jo ikuisuuden ja tuntuu olevan yksi suosituimmista tuotteista. Puikon normaalihinta on 7,90€. Minä ostin omani kokeilumielessä tarjoushintaan, koska etsin vihreää peitepuikkoa peittämään kaikkia näppyjäni ja punoituksiani. Mutta nyt olen tykästynyt tähän niin paljon, että voisin hyvinkin ostaa tämän täydellä hinnalla uudestaan.
 
Luonnollisesti finnejä vastaan taistelevia aineita sisältävänä tämä tuoksuu aika voimakkaalta, mutta en huomaa tuoksua sen jälkeen, kun levitän tätä kasvoille, joten se ei haittaa. Sen lisäksi, että tämä kuivattaa finnejä samalla tavalla kuin puhdas öljy, tämä on kätevä, koska se on meikkimuodossa ja sen voi jättää kasvoille koko päiväksi toisin kuin öljyn kanssa on toimittava. Lisäksi tuo vihreä puoli levittyy mielestän hyvin kasvoille, peittää punoituksen, mutta on helppo häivyttää. Suosittelen!

6 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, Oriflamen tuotteita en olekaan koskaan käyttänyt.

  Heitin sinua haasteella! ;)
  http://kauniimpimaailma.blogspot.fi/2013/01/liebster-blog-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta. Oriflame on vähän epäluotettava firma siinä mielessä, että vaikka osa tuotteista on ihan mahtavia ja hintasa arvoisi, niin osa on myös aivan surkeita. Täytyy aina joko vain testata tai sitten kuunnella toisten kokemuksia.

   Poista
 2. Heh, minullakin on sinulle haaste. :D)
  http://theothersideofsage.blogspot.fi/

  Täytyykin testata tuota. Anoppi myy Oriflamen tuotteita, niin niitä on jonkin verran tullut kokeiltua. Tähän mennessä on tullut vastaan ihan hyviä tuotteita, paitsi muutamat kasvovoiteet mitä sain ei sopinut minulle yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos haasteesta :D vastaankin tuohon aika pian.
   Olen käyttänyt Oriflamen tuotteita lähes koko pienen ikäni ja laadun kanssa olen todella huomannut tuota vaihtelua. Varsinkin viime vuosina.

   Poista
 3. Minäkin omistan tollasen peitepuikon ! Oon käyttäny sellasia varmaan jo 3 ja pitäs tilata uus kun alkaa tuo vanha loppua. Tuo on minun kokemuksien perusteella ollu tosi hyvä :) Se ei jää iholle painavasti vaan antaa ihon hengittää. Mie oon kokeillu kaikkia tuohon sarjaan kuuluvia tuotteita paitsi sitä kasvosaippua palaa, pitäs varmaan sellanenki tilata kokeiltavaks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen todella positiivisesti yllättynyt tästä tuotteesta ja aion ehdottomasti tilata uuden tämän loputtua. Ja tämän perusteella saatan ihan hyvin kokeilla niitä muitakin saman sarjan tuotteita.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...