sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Shatter my princess dreams -kynnet

Siitä huolimatta (ja toisaalta sen vuoksi), että jotkut pitävät sekä graffitilakkoja että glitterlakkoja lapsellisina, päätin yhdistää ne pinkille pohjalle ja luoda jotain oikein tyttömäistä ja kivaa. Ja hyvältä näyttää, vaikka itse sanonkin.


Tämä yhdistelmä näyttää monimutkaiselta ja mielenkiintoiselta, mutta on jälleen kerran äärettömän helppo ja nopea toteuttaa. Pohjalle tulee tavallinen pinkki kynsilakka. Sen päälle sipaisin kevyellä kädellä mustaa graffitilakkaa. Ja viimeistelin koko komeuden pinkillä glitterillä.Lakat, joita käytin, näkyvät tässä. Pinkki lakka on Gina Tricot'n 91 Pick me. Graffitilakka on Golden Rosen mattapintainen musta lakka numerolla 02. Tästä saa monenlaista jälkeä riippuen siitä, miten paksulti lakkaa kynnelle levittää. Pinkki glitteri tulee Techniciltä sävyssä Party Pink.

6 kommenttia:

 1. aivan ihanat! vaikka itse vähän vierastankin vaaleanpunaista kynsissä : )

  dear-guardian-angel.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleanpunainen voi olla vähän vaikea väri joillekin. Enkä itsekään aina ole niin innoissani kirkkaan vaaleanpunaisista kynsistä, mutta mielestäni tuo ydistelmä mustan kanssa tekee siitä yllättävän käyttökelpoisen näköisen.

   Poista
 2. Tosi kiva idea laittaa glitterlakkaa crackle lakkauksen päälle :) Mulla on meneillään semmoinen cräkläilykausi, että tämä postaus inspiroi.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...