torstai 24. tammikuuta 2013

Neon cat

Neon värit eivät suinkaan ole vielä lähteneet muodista, vaan nyt niitä ehdotetaan trendikään meikin tekemiseen. Esimerkiksi Donna Karanin, Anna Suin ja Moschinon muotinäytöksissä on nähty kirkaan neon värissä loistavia silmämeikkejä. Näissä meikeissä on rajattu silmät paksusti pelkästään yhdellä neon värillä ja mielellään vielä viety sama väri ripsiinkin.
 
Mutta koska kirkkaan pinkit silmät ja ripset eivät ehkä ole se jokaiselle sopivin tapa meikata, ajattelin luoda tällaisen neon rajaus/luomiväri -sekoituksen. Toisena innoitajana tälle meikille voisin mainita X-Factor USA 2012 esiintynyt Cece Frey, jolla oli usein kissamaiseen rajaukseensa yhdistettynä jotain neon väriä.
 
 
 
Eli tässä on kissamainen musta rajaus joka tulee niin luomen vesirajaan kuin sen ulkopuolellekin. Jatkoin myös rajausta silmästä ulos hieman tavallista pidemmälle. Aloitin rajaamalla silmän paksulti tuolla pinkillä sävyllä ja vedin mustan rajauksen vasta sen päälle. Näin en tuhrinut pinkkiä ja mustaa pahasti toisiinsa. Pinkki näkyy läpi alaluomelta vain vähän, koska en halunnut laittaa liikaa väriä silmän alapuolelle.
 
 
Pinkki väri, jota tällä kertaa käytin, oli Models Ownin Neon Pink irtopuuterimainen luomiväri. Käytin tätä märkänä. Eli kastoin siveltimen veteen ja otin sitten vasta pikkuisen kerrallaan väriä sen kärkeen. Joskus kannattaa kokeilla, josko luomiväri näyttäisi erilaiselta märkänä levitettynä.
 
Mikäli epäröi käyttää vaaleanpunaista luomiväriä ja pelkää sen saavan silmät näyttämään punaisilta ja väsyneiltä, suosittelen etsimään kylmän sävyisen pinkin värin. Kylmät sävyt eivät saa silmää näyttämään yhtä herkästi väsyneeltä. Tässä meikissä voi tietysti luomivärin sijaan käyttää ihan oikeaa silmien rajauskynää tai vaikka huultenrajauskynää. Minulta ei sellaisia sopivia tällä hetkellä löydy.
 

Rajauksessa käytin BYS:n geelirajausta ja ripsivärinä on Yves Rocherin Sexy Pulp.
 

2 kommenttia:

  1. Ihana silmämeikki! :) Tuollaista voisi vaikka kokeilla joskus baariin jos kehtaa räväyttää oikein kunnolla. Saako tuota pinkkiä väriä mistä liikkeistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin tuon joskus Seppälästä, siellä ainakin ennen myytiin Models Own meikkejä ennen. Mutta pinkkejä tai neon värisiä luomivärejä löytyy kyllä varmaan muualtakin nyt kun ne ovat muodissa.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...