perjantai 10. kesäkuuta 2011

Viinirypäle ja auringohattu ihonhoitotuotteita

Tässä tulee lisää Oriflamen suihkugeeli + kosteusvoide yhdistelmiä. Tilasin tämän viinirypälettä ja auringonhattua sisältävän tuoteparin aivan vähän aikaa sitten ja otin nämä välittömästi käyttöön. Oriflame on alunperin ruotsalainen kosmetiikan suoramyyntiyritys, jonka tuotteita voi tilata Oriflame-myyjiltä tai netistä. Suihkugeelien normaalihinta on 3,90€ ja kosteusvoiteiden 3,50€.1 Oriflame, Nature, Grapes & Echineacea, Shower gel, 200ml
2 Oriflame, Nature, Grapes & Echineacea, Body cream, 200ml

Tuotteiden sanotaan sisältävän antioksidantteja, jotka estävät ihon vanhentumista. Vanhenemisen estämistä on aika vaikea todistaa, joten minulle ainakin jää mysteeriksi, toimivatko nämä tuotteet sillä saralla. Joka tapauksessa tuotteiden tuoksu on aivan ihana ja jää jopa iholle. Viinirypäleen tuoksu puskee läpi ensimmäisenä ja auringonhattu sointuu siiheen mukavasti. Suihkugeeli pesee hyvin ja kosteusvoide pitää ihon pehmeänä. Muista kokeilemistani Oriflame Nature kosteusvoiteista poiketen tämän voiteen koostumus oli jotenkin hyytelömäinen eikä niin notkea kuin muut, mutta se oli vain erilaista muihin verrattuna eikä vaikuttanut mitenkään tuotteen kykyyn imeytyä ihoon.

Samaan tuotesarjaan kuuluu myös shampoo ja hoitoaine (3,90€), joiden kokeileminen alkoi kiinnostaa ainakin minua välittömästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...