maanantai 27. kesäkuuta 2011

Rainbow Kasvovesi

Edullisen hintaisia kosmetiikkatuotteita metsästäessäni ajattelin kokeilla Rainbown ihonhoitotuotteita. Rainbow on S-kaupan tuotelinja eli näitä tuotteita voi ostaa S-kaupan liikkeistä. Rainbow ja X-tra tuotteiden edullisuus perustuu siihen, ettei tuotteita markkinioda, jolloin säästetyt rahat näkyvät välittömästi hinnoissa.


Ensimmäisenä otin siis testiin kasvoveden ja vanutyynyt.

1 Rainbow, Kasvovesi, 200ml, 2.55€
Kasvoveden sanotaan sopivan kaikille ihotyypeille. Tuotteen kerrotaan sisältävän provitamiini B5:tä, joka on hyväksi iholle. Tuote on alkoholiton, mikä on tietysti kasvoille hellävaraisempaa, sillä alkoholi kuivattaa ihoa. Tuotteen luvataan puhdistavan ja rauhoittavan ihoa sekä olevan hellävarainen. Ensinnäkin tuotteessa on hyvin voimakas kemikaaleilta muistuttava tuoksu, mikä ei tietenkään ole miellyttävää. Onneksi tuoksu ei kuitenkaan tartu ihoon vaan häviää heti käytön jälkeen. Muuten tämä on ihan hyvä yleiskasvovesi. Ei kiristä tai kirvele. Hintaansa nähden tämä on siis hyvä jokapäiväinen tuote.


2 Rainbow, Vanutyynyt, 80kpl, 1.39€
Vanutyynyt on valmistettu 100% puuvillasta ja ne sopivat yleishygienian ja haavojen sekä vauvan ihon hoitoon. Tämä paketti on 80kpl paketti, mutta näitä saa myös 50kpl paketeissa sekä luomupuuvillasta valmistettuna. Nämä laput ovat hyvin siististi valmistettu. Niiden reunoilla on pieni tikkaus, joka estää lappuja hajoamasta käsiin. Lappu on kaksipuolinen ja molemmilla puolilla on erilainen pinta hellävaraiseen hierontaan ja kovempaan hankaukseen. Muovipussi, jossa vanulaput ovat, on nätisti koristeltu kuviolla, joten tätä pussia ei hävetä jättää kylppäriin näkyville. Pussia aukeaa repäisykohdasta sen alapäästä, jolloin laput ovat helposti saatavilla.


Lisätietoja: http://www.omatmerkit.inex.fi/default.asp?viewID=1486

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...