maanantai 6. kesäkuuta 2011

Greippi & ginkgo -tuotteita

Tilasin siis jo talvella Oriflamelta yleensä hyvin suosittuja suihkugeelejä ja joihinkin suihkugeeleihin tilasin myös tuotelinjaan kuuluvan koko vartalon kosteusvoiteen. Oriflame on alunperin ruotsalainen kosmetiikan suoramyyntiyritys, jonka tuotteita voi tilata Oriflame-myyjiltä tai netistä. Suihkugeelien normaalihinta on 3,90€ ja kosteusvoiteiden 3,50€.

Nyt puheeksi greippiä ja ginkgo -uutetta sisältävä tuotepari:1 Oriflame, Nature, Body Cream with Toning Pink Grapefruit & Ginkgo 200ml
2 Oriflame, Nature, Shower Gel with Toning Pink Grapefruit & Ginkgo 200ml

Tämä greippiä ja ginkgo -uutetta sisältävä tuotesarja on ollut erittäin suosittu ja on helppo ymmärtää miksi. Näiden tuotteiden on tarkoitus kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa, mikä sopii hyvin talviseen ihonhoitoon. Ginkgo -uutteen sanotaan sisältävän myön antioksidantteja, mikä edistää ihon uusiutumista ja nuorekkaana pysymistä. Näistäkään en kyllä pysty sanomaan, onko tuotteiden teho mitenkään huomattavaa, mutta kosteusvoide käy ihan hyvin jokapäiväiseen käyttöön.

Pidän näiden tuotteiden tuoksusta hyvin paljon. Molemmissa tuoksuu raikas greippi, mutta voiteessa on myös sellainen tietty voidemainen tuoksu lisänä. Kosteusvoide on väriltään vaaleanpunaista. Tähän samaan tuotesarjaan kuuluvana on saatavilla myös palasaippua (1,90€) ja kuorintageeli (5,90€).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...