keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Avon Senses Lagoon

Tässä tulee ehdottomasti suosikkini Avonin vartalotuotteista! Avon Senses tuotelinja sisältää useita raikkaan tuoksuisia suihkugeelejä, joista joihinkin kuuluu mukaan myös muita vartalotuotteita samassa tuoksussa. Tämä Lagoon sarja on kuitenkin mielestäni kaikista raikkain ja siksi rakastankin sitä.


1 Avon, Senses, Lagoon Clean & refreshing shower gel, 500ml, 4€
2 Avon, Senses, Lagoon Clean & refreshing body scrub, 200ml, 4€

Suihkugeeliä voi ostaa myös 250ml koossa, jolloin hinnaksi tulee 3€. Eli, jos todella pitää jostain näistä tuoksuista kannattaa ostaa kerralla tuo kaksi kertaa tavallista isompi pullo, koska hintaa tulee siihen lisää vain euron verran. Olen kokeillut tästä sarjasta vain näitä suihkugeeliä ja vartalonkuorintageeliä, mutta samaa sarjaa on saatavilla myös roll-on deodorantti (4.50€) ja nestesaippua (3€) käsien pesuun. Haluan ehdottomasti kokeilla noita kahta myöskin.

Tuotteiden tuoksu on todella puhtaan raikkaan trooppinen. Ikävä kyllä tuoksu ei pahemmin jää iholle, mutta kylpyhuone tuoksuu mukavan raikkaalta suihkun jälkeen. Kuorintageeli on sen verran karkea, etten käyttäisi sitä kuin kerran-pari viikossa.

Lisätietoja: http://www.avon.fi/

2 kommenttia:

  1. Lagoon nestesaippua on ollut meillä käytössä pitkään. Kuorinta- ja suihkugeelit myös :)

    VastaaPoista
  2. hei tiesikkö että voit tilata tuotteita itse avonilta pilkkahintaan voin luoda sinulle tunnukset joilla voit tilata .otahan yhteyttä jos kiinnostaa katja.nekrasova@gmail.com

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...