torstai 2. kesäkuuta 2011

Tropicana silmämeikki


Kesän kunniaksi ajattelin tehdä jonkun kesäisen silmämeikin. Kesästä tulee tietenkin mieleen aurinko ja kirkkaat värit, joita onkin luonnollisesti myös kesän vaatteissa.


Tätä meikkiä inspiroivat trooppiset värit kuten oranssi ja violetti. Nämä värit ovat toistensa vastavärejä, joten ne luovat hyvin voimakkaan kontrastin. Pehmensin tuota kontrastia kullan sävyillä, jottei se olisi liian voimakas, mutta säilytin kuitenkin häivähdyksen vastakohtaisuudesta.

Tämänkin meikin tein kokonaan H&M:n meikeillä ripsiväriä lukuunottamatta. Luomiväri paletti on nimeltään All This 4 Your Beauty. Kynät ovat Solid Black ja Pure White.


Aloitin levittämällä vaaleanpunaisen/lilan sävyistä luomiväriä koko liikkuvalle luomelle. Sitten painelin tumman purppuran sävyä silmän ulkonurkkaan ja tein varjostuksen tummimmalla violetin sävyllä silmäkuoppaan. Lisäsin tätä tumminta violettia myös rajaukseksi alaluomen ulkonurkkaan. Sen jälkeen levitin oranssin sävyistä luomiväriä ylös silmäkulmaan. Häivytin oranssin sävyn kulmakarvojen rajaan asti ruskealla luomivärillä. Lopuksi sivelin kultaista luomiväriä alaluomelle rajaukseksi. Yläluomelle rajauksen tein mustalla rajauskynällä ja painelin mustaa luomiväriä rajauksen päälle, jotta se kestäisi siistinä pitempään. Valkoista rajauskynää käytin kajalina alaluomella.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...