maanantai 13. kesäkuuta 2011

Nivea Invisible for black & white

Nivean uusin lanseeraus on deodorantti, joka ei jätä valkoisia jälkiä mustiin vaatteisiin eikä kellasta valkoisia vaatteita. Kuulotaa hyvältä, eikö?


Tätä antiperspiroivaa deodoranttia on saatavilla tavallisena ja herkemmälle iholle tarkoitettuna versiona. Tuotteesta on myös miesten ja naisten omat versiot. Tuotetta saa aerosol -suihkeena ja roll-onina. Minä ostin tätä herkälle iholle tarkoitettua aerosolia ja hinta oli 3,20€. Tuote ei sisällä etyylialkoholia eikä väriaineita.

Tuote lupaa pitää olon raikkaana 48h. Näillä helteillä tämäkään antiperspirantti ei pystynyt estämään hikoilua, mutta normaaleissa olosuhteissa tämä voisi ehkä toimiakin. Suihkeessa on puhdas, mieto ja hieman saippuaan taittava tuoksu, mistä pidän oikein paljon. Ei ole mukavaa, jos deodorantti tuoksuu voimakkaasti kaikkien muiden tuoksujen välistä. Erityisesti juhlissa on mukavampaa, että deodorantti on suhteellisen hajuton. Hien tuoksua ei muodostunut tämän kanssa kovassakaan hikoilussa ja aktiivisessa toiminnassa.

Ja entäs sitten ne valkoiset ja keltaiset tahrat? No minä en ainakaan niitä vaatteistani tämän käytön jälkeen löytänyt. Valkoinen paita on pysynyt valkoisena ainakin toistaiseksi eikä mustaan toppiin ilmestynyt valkoisia raitoja niin pukeutumishetkellä kuin ajan kuluessakaan. Tämä tuntuu toimivan oikeasti.

2 kommenttia:

  1. Tätä pitää kyllä käydä hakemassa kaupasta :O Kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...