perjantai 17. kesäkuuta 2011

Sitruunan raikas Nicki Minaj

Nicki Minajta sanotaan rapin Katy Perryksi hänen omalaatuisen tyylinsä takia. Nicki julkaisi vasta ensimmäisen albuminsa ja nyt hänellä on jo nimikko huulipuna.


Super Bass -musiikkivideollaan Nickillä on alussa tämä pirteän keltainen silmämeikki, jonka ajattelin kopioida. Tämä meikki on erittäin yksinkertainen.Meikin tärkeimmät elementit ovat kirkkaan keltainen luomiväri ja tekoripset. Kaikki muu on oikeastaan vain pientä hienosäätöä.


Keltainen luomiväri löytyy Models Ownin tuotteista. Tämä puuterimainen luomiväri on nimeltään Neon Yellow PE007. Yhteen aikaan näitä tuotteita sai ainakin Seppälästä muutaman euron hinnalla.


Alaluomen hennon pinkin otin Lumenen luomiväriduo paletista nimeltään Kevään kukkanen, mutta oikeastaan mikä tahansa vaaleanpunainen luomiväri käy.


Tekoripset ovat Seppälän Body Talk tuotelinjaa. Ripsien mallilla ei ole mitään nimeä, mutta nämä ovat ne "luonnollisemmat". Hintaa räpsyttimille tulee 2,95€.


Rajaus sekä ripsiväri ovat Rimmelin Glam' Eyes tuotesarjaa värissä 001 Black.


Ensiksi levitin keltaista luomiväriä koko yläluomelle. Tätä puuterimaista väriä voi levittää aivan hyvin niin sormilla kuin siveltimelläkin. Sitten tein vain mustan rajauksen, lisäsin ripsivärin yläripsiin ja annoin kuivua. Sillä välin levitin ohuella meikkisiveltimellä tummempaa pinkkiä luomiväriä ripsien tyveen ja vaaleampaa lähes valkoista pinkkiin taittavaa luomiväriä silmän vesirajaan. Lopuksi lisäsin enää tekoripset. Tässä meikissä ei alaripsiin tule mitään väriä, mutta tätä kokonaisuutta voi tietysti soveltaa oman mieltymyksensä mukaan. Koko meikin voi halutessaan viimeistellä vaalean pinkillä mattahuulipunalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...