keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Peach me perfect

Viime aikoina ovat tulleet suosituiksi erilaiset sävytetyt kosteusvoiteet. Tuotteen idea on olla meikkivoidetta kevyempi, mutta peittää ihon räikeimmät virheet. Oriflamen nuorekkaalla Very Me -tuotelinjalla on myös oma sävyttävä kosteusvoiteensa.Oriflamen Very Me, Peach me perfect, Skin glow -tuotteen hinta on 7,90€ ja tuotetta on kahdessa eri sävyssä Light ja Dark. Sävy, jota kokeilin, oli tämä vaaleampi vaihtoehto. Tuotteen luvataan olevan läpikuultava ja antavan iholle luonnollista hehkua.

Ensinnäkin tuote tuoksuu erittäin voimakkaasti persikalta, kuten nimestä voi päätellä. Kannattaa ottaa ostopäätöstä tehdessä huomioon tuubin hyvin pieni koko. Tuotetta on vain 30ml ja jokainen, joka käyttää kosteusvoidetta, tietää sellaisen määrän kuluvan nopeasti. Lisäksi tämä "luonnollinen hehku" tarkoittaa käytännössä kultaista kimalletta, joka ei näy tuotetta levitettäessä, mutta ilmestyy kirkkaana iholle tuotteen kuivuessa. Aivan hirvittävän hyvin tämä ei peitä ihon värivirheitä ja kimalteet tunnetusti saavat ihohuokoset näyttämään suuremmilta, joten ihan en tästä vakuuttunut.

Lisätään tähän nyt vielä oikein kuvia ihosta ilman mitään tuotetta ja sitten tätä tuotetta levitettynä päälle.

-->

Kimalle tosiaan alkaa näkyä vasta tuotteen imeydyttyä ihoon kunnolla enkä saanut siitä hyvää kuvaa.
Nuorella iholla kimalle voi olla anteeksiannettavampaa, sillä nuorillehan tämä tuote on tarkoitettukin. Isompia ihon virheitä peittääkseen kannattaa tämä kanssa käyttää peitepuikkoa ja (meikki)puuteria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...