torstai 5. toukokuuta 2011

Oriflame Nature shampoot

Vaikka pidän Oriflamen suihkugeeleistä todella paljon, en ole kovinkaan innokkaasti kokeillut heidän hiustuotteitaan. Se johtuu ehkä siitä, että vaalennan hiuksiani jatkuvasti ja tarvitsen kampaamotason tuotteita tukkaani huoltamaan. Nyt kuitenkin rohkaistuin ja otin kokeiluun pari hiustuotetta. Oriflame Nature shampoot ovat normaali hinnaltaan 3,90€ ja samaan hintaan on myynnissä myös hoitoaineita ja 2-in-1 tuotteita. Oriflame on alunperin ruotsalainen kosmetiikan suoramyyntiyritys, jonka tuotteita voi tilata Oriflame-myyjiltä tai netistä.


1 Oriflame, Nature, Boosting Shampoo, Kiwi & Orange, 200ml
2 Oriflame, Fortifying 2-in-1 Shampoo & Conditioner, Vanilla & Yucca, 200ml

Nyt tuotteiden oston ja käytön jälkeen en enää löytänyt tuota toista (2) tuotetta Oriflamen nettisivuilta joten en tiedä, onko sitä enää myynnissä, mutta yritän puhua siitä yleisellä tasolla. Muita 2-in-1 tuotteita kyllä löytyy yhä. Kiivi & appelsiini shampoon kaveriksi on saatavilla myös hoitoaine erikseen (myöskin 3,90€).

Kiiviä ja appelsiinia sisältävä shampoo tuoksuu miellyttävältä. Molemmat hedelmät ovat selvästi erotettavissa tästä tuoksusta. Samoin vaniljaa sisältävä sekä pesevä että hoitava tuote tuoksuu selvästi vaniljalta. En tosin huomannut, että kummankaan tuoksu olisi jäänyt hiuksiin.

Kummankaan pesuteho ei ole mitenkään erityinen. Yllättäen hoitoainetta sisältävä shampoo pitää hiukset puhtaana pitempään kuin pelkkä shampoo. Minun hiukseni rasvoittuvat nopeasti ja tämän pelkän shampoon tuoma puhtaus kesti vain päivän. Siis, jos aamulla pesi tukan, niin illalla se oli jo likainen.

Minulla on keskipitkät hiukset ja tuntui siltä, että tarvitsen aika paljon tuotetta saadakseni sen vaahtoamaan kunnolla. Nämä kuluvat siis aika nopeasti käytössä. Mielestäni nämä ovat ihan hyviä jokapäivän shampoita. Jos tarvitset vaikka pikaisia pesuaineita urheiluharrastuksiin, suosittelisin näitä. Kerran tai pari viikossa pitää kuitenkin pestä tukka jollain muulla syväpuhdistavalla shampoolla, jotta saa kaikki kasaantuneet hiustuotteet pois hiuksista, sillä nämä eivät ole syväpuhdistavia.

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...