maanantai 16. toukokuuta 2011

Niin söpöä!


Kieltäydyn uskomasta, että olin ainut, joka katsoi Euroviisuja, joten myönnän rokeasti ottaneeni inspiraatiota siitä suunnasta. Serbian viisuedustaja Nina oli ottanut koko lookkiinsa mallia 60-70 -luvuilta ja näytti mielestäni todella nätiltä. Erityisen nätti meikki hänellä oli videoiden mukaan Serbian karsinnoissa ja sieltä nappasinkin tämän innoitteen.  
Periaatteessa meikki on hyvin yksinkertainen. Siinä on paljon pinkkiä ja todella paksut rajaukset silmissä korostettuna pitkillä tekoripsillä. Huulet ovat aika neutraalit, mutta poskissa toistuu hehkeä pinkki.Minä päätin kopioida tämän meikin käyttämällä pelkästään Lumenen mineraali luomiväriduoja. Uskoisin, että kaikki nämä ovat vielä myynnissä. Lisäsin meikkiin kerrankin tekoripset, sillä ne ovat tässä meikissä erittäin keskeisessä osassa ja melkeinpä tärkeämmät kuin koko muu meikki.


             1&6 Behind my eyes / Utuisin silmin 17
             2&5 Blooming spring / Kevään kukkanen 3
             3 Midsummer magic / Kesäyön taikaa 5
             4 Autumn nights / Syysilta 7
Nestemäisen rajausvärin ja ripsivärin nappasin Rimmeliltä Glam'Eyes tuotelinjalta. Kummankin väri on 001 Black.


Tekoripset ovat Seppälän Body Talk -tuotelinjaa. Muuta tietoa näistä ei paketissa lukenut eli veikkaisin näiden olevan ihan perusmallistoa. Ripsien mukana tulee liima, joka ei mielestäni ollut mitenkään hirvittävän huono. Jos sinulla on parempia liimoja itselläsi, niin käytä ihmeessä niitä, mutta hätätapauksella tämänkin paketin liimalla tulee toimeen.Meikkien levittämiseen käytin itse asiassa enimmäkseen sormia ja vasta loppuviimeistelyssä ja tarkemmassa työskentelyssä turvasin siveltimiin.
Aloitin levittämällä valkoista luomiväriä kostuttamalla sitä ensin hieman märäksi sormilla ja painelemalla sitä sitten koko liikkuvalle luomelle. Sitten syvensin valkoista levittämällä sitä lisää kuivana hieman kostean kerroksen päälle. Sen jälkeen levitin pinkin sävyn silmäluomen ulkokulmaan ja häivytin tätä pinkkiä ylöspäin kimaltelevalla vaaleanpunaisella sävyllä. Lisäsin hieman tumman luumun sävyä luomivakoon. Sitten sipaisin kimaltelevaa luonnonvalkoista sävyä, jossa on hento kultainen vivahde, silmäkulmaan ja kulmaluulle.

Alaluomelle tein rajauksen luumun ja mustan vivahteisella luomivärillä niin, että rajaus jatkuu häivähdyksen verran ulospäin. Luomen sisärajaan lisäsin valkoista rajauskynää, jotta silmät näyttäisivät isommilta, sillä se on koko tämän aikakauden meikin pointti. Sitten tein enää tämän erittäin paksun rajauksen yläluomelle, levitin ripsivärin ja lisäsin tekoripset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...