torstai 26. toukokuuta 2011

Biozell Geelispray

Aiemmin julkaisemassani tekstissä puhuin jo hiusten suojaamisesta auringolta. Tässä on nyt esimerkkinä toinen UV-suojan antava tuote.Biozell Free Style geelisprayn luvataan antavan vahvan tuen näyttävään muotoiluun. Geeli suojaa lämpökäsittelyn haitoilta ja antaa UV-suojan. Sopii niin rulla- kuin föönikampauksiinkin. Lupaa kiiltoa ja tuuheutta sekä poistaa sähköisyyttä. Geeli on sinistä ja pakattu suihkepulloon (150ml). Tuotetta voi suihkuttaa sekä kuiviin, että kosteisiin hiuksiin. Biozell on suomalainen hiustenhoitotuotteisiin erikoistunut kosmetiikkayritys.

En tiedä, onko hiusteni laatu jotenkin tälle tuotteelle sopimaton, vai missä lienee vika. Minun hiukseni tuntuivat nimittäin aina tämän föönauksen jälkeen karheilta ja jotenkin kähertyneiltä tätä tuotetta käyttäessäni. Myönnän, että minulla on hyvin käsitellyt hiukset vaalennuksen ja lähes päivittäisen lämpökäsittelyn jäljiltä, mutta eikös tämän tuotteen pitäisi juuri suojata siltä ja lisätä kiiltoa..?

UV-suojassa en huomannut valittamista, mutta mistäs sitä tietää, kuinka paljon hiukset auringossa kärähtävät, kun ne ovat jo ennestään kähertyneet. Karheuden lisääminen hiuksiin tuo yleensä tuheeutta kampaukseen, joten tälläkin voi olla tarkoituksensa. Minun hiukseni tuntuivat kuitenkin aina todella raskailta tämän tuotteen kanssa, vaikka käyttäisin vain vähän tätä geeliä. Lisäksi hiukseni, jotka eivät tyypillisesti ikinä takkuunnu, menivät aina takkuun tätä tuotetta käyttäessäni.

Lisätietoja: http://www.biozell.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...