maanantai 23. toukokuuta 2011

Aurinkosuojaa hiuksille

Hiukset tarvitsevat suojaa auringolta aivan kuten ihokin ja oikeastaan vielä enemmän. Hiukset saattavat helposti palaa auringossa tai ainakin kuivahtaa huonokuntoisiksi, jos niitä ei suojaa auringolta mitenkään. Hattu tai huivi auttaa tietysti, mutta kuten jo ihon kanssa on voinut todeta: varjossakin voi palaa.

Oriflamen Hair X hiustenhoitotuotesarjassa on tuotteita monille eri hiustyypeille sopivaksi ja moneen eri tilanteeseen. Kesäistä hiustenhoitoa tarjoavat Hair X Summer Care -tuotteet. Oriflame on alunperin ruotsalainen kosmetiikan suoramyyntiyritys, jonka tuotteita voi tilata Oriflame-myyjiltä tai netistä.
1 Oriflame, Hair X, Summer Care, Leave-in conditioner Tämä on kaikille hiustyypeille sopiva hiuksiin jätettävä suihkehoitoaine. Pullo sisältää 150ml tuotetta. Tuotetta voi suihkuttaa sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin. Suihke kosteuttaa kuivuneita hiuksia ja helpottaa niiden selvittämistä pesun jälkeen. Suihkeessa on lievä mantelin tuoksu. Hintaa suihkeella on 6,90€.

2 Oriflame, Hair X, Summer Care, Shampoo
Shampoopullo sisältää 250ml tuotetta, joka myöskin sopii kaikille hiustyypeille. Sopii päivittäiseen pesuun ja kosteuttaa kuivahtaneita ja auringossa kärsineitä hiuksia. Shampoo poistaa hiuksista myös kloorin ja suolan, joten tämä on todellinen kesähiusten hoitotuote. Tässäkin tuotteessa on mieto mantelin tuoksu. Tämänkin tuotteen hinta on 6,90€.

Kaiken kaikkiaan nämä tuotteet toimivat minusta hyvin. Hiukset pysyvät hyväkuntoisina auringon paahteesta huolimatta. Tuotesarjaan kuuluu vielä 200ml hoitava hiusnaamio, joka on hinnaltaan 9,90€.Tätä tuotetta en kuitenkaan ole kokeillut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...