perjantai 13. toukokuuta 2011

Aloe vera & passionhedelmä -tuotteita

Tilasin tässä keskitalvella muutamia suihkugeelejä ja joihinkin tuotteisiin valitsin myös samasta sarjasta kosteusvoiteen koko vartalolle. Suihkugeelien normaalihinta on 3,90€ ja kosteusvoiteiden 3,50€. Oriflame on alunperin ruotsalainen kosmetiikan suoramyyntiyritys, jonka tuotteita voi tilata Oriflame-myyjiltä tai netistä.

Otetaan esittelyyn aloe veraa ja passionhedelmää sisältävät tuotteet:1 Oriflame, Nature, Body Cream with Soothing Aloe Vera & Maracuja 200ml
2 Oriflame, Nature, Shower Gel with Soothing Aloe Vera & Maracuja 200ml

Sekä suihkugeelin, että kosteusvoiteen on tarkoitus olla ihoa rauhoittavia ja ravitsevia. En itse ainakaan huomannut mitään erityisen rauhoittavaa tai ravitsevaa vaikutusta. Mutta ajattelin, että ehkä tämä tuote sopii itselläni enemmän kesäkäyttöön, sillä kesällä aurinko rasittaa ihoa ja aloe vera voi auttaa siihen vaivaan. Kosteusvoiteen sekä purkki että itse voide ovat kirkkaan keltaisia.

Kumpikin tuote on määrältään 200ml, mutta jos näitä käyttää yhtäaikaa, todennäköisesti kosteusvoide kuluu nopeammin loppuun, sillä sitä tarvitsee enemmän kuin suihkugeeliä. Sekä geelin että voiteen tuoksu on raikas, mutta molemmissa on jokin kitkerä jälkihaju, joka saattaa ehkä johtua aloe verasta. Olen tosin keskustellut näiden tuotteiden tuoksusta muidenkin ihmisten kanssa, eivätkä heistä kaikki kokeneet tuoksua mitenkään epämiellyttävänä, joten tämä on ilmeisesti täysin makuasia.

Tätä samaa tuotesarjaa on saatavilla myös shampoona (3,90€), hoitoaineena (3,90€), hiusnaamiona (5,90€), roll-on antiperspiranttina (3,90€) ja palasaippuana (1,90€).


Lisätietoja: http://fi.oriflame.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...