tiistai 5. huhtikuuta 2011

Mansikan ystävän tuotevertailu

Strawberry Showergel on ollut jo pitkään yksi the Body Shopin myydyimmistä tuotteista, sillä se tuoksuu hyvin voimakkaasti mansikalta ja on täten varmasti jokaisen mansikan ja muutenkin hedelmien ja marjojen rakastajan suosikkituote. Tuotteen ollessa kuitenkin suhteellisen arvokasta ja ajoittain hyvin vaikeasti saatavilla olen pohtinut sille jotain korviketta.

      Avon Naturals sarjassa on myytävänä monia hyvin huokean hintaisia hoitavia suihkugeelejä. Ja yksi näistä suihkugeeleistä on Body Conditioning Strawberry & Guava shower gel. Halusin oitis kokeilla, josko tästä tuotteesta olisi Body Shopin mansikkaunelman haastajaksi.

      The Body Shop on kansainvälisesti toimiva kosmetiikkayritys, jolla on liikkeitä ympäri maailmaa. Avon on yhdysvaltalainen kosmetiikan suoramyyntiyritys, jonka tuotteita voi tilata Avonmyyjiltä.


Ensinnäkin Avonin suihkugeelipurkki sisältää vain 200ml tuotetta, kun taas the Body Shopin purkki sisältää 250ml. Tästä huolimatta Avonin tuote tulee huomattavasti halvemmaksi kuin Body Shopin. Avon: 4,50€ (22,5€/l) ja Body Shop: 7€ (28€/l). Lisäksi Avonilla on usein tarjouksia tuotteiden hinnoissa. Avonilla tähän samaan tuotesarjaan kuuluu myös mansikan ja guavan tuoksuinen vartalosuihke sekä kosteusemulsio.

      Body Shopin suihkugeeli on saippuatonta ja tehty soijaöljystä. Avonin tuotteen kerrotaan uudistavan ihoa. Molemmissa on mansikkauutetta. Body Shopin tuote on koostumukseltaan paljon ohuempaa kuin Avonin. Se on lähestulkoon pesunestettä verrattuna Avonin varsinaiseen geeliin. Molemmat kuitenkin vaahtoutuvat samalla tavalla.

      Kummankin tuoksu on selkeästi mansikkainen, mutta eri tavalla. Body Shopin tuote tuoksuu hyvin makealta - lähes karamellimäiseltä. Avonin geelissä on mansikan lisäksi mukana myös guavaa, joka tekee tuotteen tuoksusta raikkaampaa eikä niin makeaa, kuin se muuten ehkä olisi.

      Kumpikin tuote pesee aivan samalla tavalla, joten ratkaisevaksi eroksi hinnan jälkeen jää tuoksu. Jos pitää karamellin makeasta marjan tuoksusta, on Body Shopin suihkugeeli oikea valinta. Jos taas ei voi sietää liian makeita tuoksuja, mutta nauttii muuten mansikan tuoksusta, on Avon taas selkeä valinta. Kummankaan tuotteen tuoksu ei mielestäni kuitenkaan jäänyt iholle pesun jälkeen, joten sitä ei tarvitse pelätä tai sitä on turha odottaa. Mansikan esanssista saa nauttia vain suihkun ajan.      Pitää vielä lopuksi suositella mansikan ystäville Avonin ColorTrend Soft n Sweet -huulivoidetta mansikan makuisena. Maistuu muuten NIIN mansikalle kuin vain voi! On hiukan makea, muttei mitenkään ällöttävän makea. Tuoksuu putkilossa, muttei tuoksu enää huulille levitettynä. Näkyy huulilla kirkkaana, eli ei värjää punaiseksi. Eikä hintakaan muistaakseni ole mitenkään päätä huimaava.

                http://www.avon.fi/

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...