perjantai 8. huhtikuuta 2011

Lumene Blueberry Curl ripsiväri

Lumene uusi tässä hiljattain kaikki ripsivärinsä. Uusi koostumus sisältää ripsiä hoitavaa mustikan siemenöljyä. Minulla on ennestään pelkästään hyviä kokemuksia Lumenen ripsiväreistä, joten otin tässä testiin yhden uuden linjan ripsiväreistä.


Lumenen Blueberry Curl ripsivärin uusi harja on kuminen ja sen kerrotaan taivuttavan ripsiä tuotetta levitettäessä, jolloin ripsiä ei ehkä tarvitse taivuttaa ollenkaan erikseen. Tämä ostamani versio ei ole veden kestävää laatua. Väri on Rich Black eli erittäin musta.Ripseni ovat tavalliseen suomalaiseen tapaan hennot, suhteellisen vaaleat ja päistä väri on kulunut lähes kokonaan pois. Näkymättömyydestään huolimatta ripseni ovat suhteellisen pitkät, joten harvemmin tarvitsen pidentäviä ripsivärejä.


Tuote pitää lupauksensa ja taivuttaa ripsiä hieman ei mitenkään radikaalisti tosin. Koostumus on hieman vetinen, mutta se voi muuttua ajan kuluessa. Itse olen ihan tyytyväinen tähän tuotteeseen, mutten silti usko ostavani tätä uudelleen. Jotenkin en ole aivan vakuuttunut tuotteen vetisyydestä ja kumisesta harjasta, joka muka auttaa pitämään myös ripset erillään, mitä ei kuitenkaan täysin tapahdu. Ripset liimautuvat hieman kiinni toisiinsa, vaikkeivät kuitenkaan mitenkään merkittävästi. Tämä on ihan hyvä jokapäivän ripsiväri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...