keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

H&M meikkisiveltimet

H&M myy kosmetiikkatuotteiden lisäksi muutamia meikkisiveltimiä. Osa niistä on jatkuvasti saatavilla ja osa taas on kausiluonteisesti myynnissä. Pidän H&M:n meikkituotteista yleisesti niiden hinta-laatu -suhteen vuoksi. En sano, että ne olisivat todellakaan maailman parhaita tuotteita, mutta ne ovat ehdottomasti käyttökelpoisia ja useimmiten se riittää minulle.


Kasvomeikkisiveltimistä omistan nämä kaksi. En muista aivan tarkkoja nimiä, joilla näitä markkinoidaan, mutta suurempi on puuterisivellinen ja pienempi on poskipuna/aurinkopuuteri sivellin. Hinta pyörii jossain 5€ paikkeilla. Hintaansa nähden nämä ovat hyviä siveltimiä. Ne ovat pehmeitä eivätkä raavi ihoa. Kestävät pesua ilman suurta määrää irtoharjaksia. Pesun yhteydessä olen siis huomannut parin harjaksen irtoavan, mutta käytössä en ole huomannut yhtään irtoamisia.


Silmämeikkisiveltimistä olen käyttänyt näitä kahta sivellintä ja pidän näistä erittäin paljon. Kasvomeikkisiveltimien tapaan nämäkin ovat todella pehmeitä iholle. Erityisesti herkän silmien alueen ihon kanssa pitää olla tarkkana, ettei käytä liian karheita harjaksia. Saan näillä kahdella siveltimellä tehtyä vaivatta kokonaisen silmämeikin. Kaksipäisen siveltimen kulmikas sivellinpää on todella monikäyttöinen. Sillä voi tehdä rajauksia silmiin, mutta myös täydentää kulmakarvoja. Näidenkään hintaa en tarkkaan muista, mutta se oli ehdottomasti alle 5€.

Se, minkä takia pidän näistä siveltimistä erityisen paljon, on siksi, että voin tehdä näillä kokonaisen kasvomeikin enkä tarvitse muita siveltimiä. Edullisen hintansa vuoksi voin ottaa nämä mukaan minne vain eikä tarvitse pelätä, että hukkaan jonkun tai joku sivellin menee huonoksi matkalla. Joudun olemaan usein öitä poissa kotoa, joten pidän näitä siveltimiä aina meikkipussissani valmiina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...