lauantai 23. huhtikuuta 2011

Peitepuikkoja testissä

Yksi ehdoton meikkituote, joka lähestulkoon jokaisen pitäisi omistaa, on jokin ihon pienempiä virheitä peittävä tuote. Se voi olla voidemainen tuote tai puikkomuodossa. Voiteet ovat yleensä vähemmän peittäviä kuin puikoissa olevat peitetuotteet, joten itse suosin yleensä peitepuikkoja.

Avonin nuorekkaalla Color Trend tuotelinjalla on kaikki meikit, joita nuori meikkaaja voi tarvita, ja yksi näistä on luonnollisesti peitepuikko. Puikko on pakattu huulipunatyyppiseen hylsyyn, jossa on läpinäkyvä korkki. Sävyjä on kaksi: tummempi ja vaaleampi. Hinta on 5,50€ . Avon on yhdysvaltalainen kosmetiikan suoramyyntiyritys, jonka tuotteita voi ostaa Avonmyyjiltä.Avon, Color Trend, Perfect and hide -peitepuikko, Light

Tuotteen kerrotaan sisältävän liposomeja ja A & E-vitamiineja, jotka auttavat soluja uudistumaan ja ehkäisevät vapaiden radikaalien muodostumista ihon pinnalla. Tuotteella on myös jonkinlainen suojakerroin aurinkoa vastaan, mutta siitä ei kerrota tuon enempää. Voidemaisen tuotteen kerrotaan myös olevan öljytön, mikä on erittäin tärkeää, kun taistellaan aknea ja ihon epäpuhtauksia vastaan.

Tämä tuote levittyy iholle hyvin ja on helppo häivyttää muuhun meikkiin. Vaalea väri sopii ainakin minulle ja tuntuu olevan aika universaali sävy. Peittävyys on myös todella hyvä. Pidän puikon koosta ja muodosta. Tällä voi peittää myös tummia silmänalusia helposti. Tätä aion ehdottomasti ostaa uudestaan.


Myös Oriflamella on nuorekkaampi meikkietuotelinja, jonka nimi on Very Me. Tuote on ohuessa mustassa putkilossa, jossa on vihreä korkki ja teksti on myös samalla vihreällä. Tätäkin tuotetta on kahta eri sävyä. Tuotteen hinta on 5,90€. Oriflame on ruotsalainen kosmetiikan suoramyyntiyritys, jonka tuotteita voi tilata Oriflamemyyjiltä tai netistä.


Oriflame, Very Me, Cover up -peitepuikko, Light

Tuotteen kerrotaan sisältävän teepuun öljyä, joka kuivattaa finnejä ja hoitaa tulehduksia. Omasta mielestäni tämä tuote ei levity iholle kovinkaan pehmeästi eikä tätä ole helppoa häivyttää. Puikon pienuus mahdollistaa kyllä tarkan työn pienimpienkin näppyjen peittämiseksi. Olen aiemmin pitänyt Oriflamen peitepuikoista, mutta tämän fania minusta ei tullut.


Lisätietoja:  http://www.avon.fi/
                  http://fi.oriflame.com/

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...