sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Avon Speed Dry+ kynsilakat

Avonin kynsilakkatuotantolinjaan kuuluu nopeasti kuivuvia SpeedDry+ -lakkoja. Näiden kynsilakkojen luvataan kuivuvan 30 sekunnissa. Kuka tahansa kynsilakan ystävä osaa arvostaa nopeasti kuivuvia kynsilakkoja, sillä joskus tuntuu siltä, että mikään ei ole turhauttavampaa kuin kynsilakan kuivumisen odottelu tai kiireessä pilatut vastalakatut kynnet. Näissä pulloissa, kuten suurimmassa osassa muitakin Avonin kynsilakkoja, on lakkaa 12ml, joka on aika runsas määrä. Avon on yhdysvaltalainen kosmetiikan suoramyyntiyritys, jonka tuotteita voi tilata Avonmyyjiltä.

1 Avon, Speed Dry+ -kynsilakka, Bronzess
2 Avon, Speed Dry+ -kynsilakka, Sateen


Tässä ensimmäisenä salamavalolla Speed Dry+ -kynsilakka sävyssä Bronzess. Väri on ruskeapohjainen ja nimensä mukaan hyvin pronssinen. Ruskean pronssin seassa on kullan sävyssä hohtavia hippuja, jotka kimaltelevat valon osuessa niihin. Tämä väri sopii todella hyvin mihin tahansa vuodenaikaan. Kimalteisuuden vuoksi lakan jälki näyttää kuvissa hieman epätasaiselta, mutta luonnossa lakka kuivuu hyvin sileäksi ja näyttää siistiltä. Kimalteisuus tekee lakan pinnasta helposti moniuloitteisemman näköisen, kuin se todella on.


Toisena kokeilussa Sateen -niminen kynsilakka tältä SpeedDry+ linjalta. Väri on metallisen hohtava punertavan ruskea. Erityisesti salamavalon kanssa otetusta kuvasta näkee lakkaan lisätyt pienet kimaltelevat partikkelit. Tässä lakassa kimalteisuus ei kuitenkaan ole yhtä kullan hohtavaa kuin Bronzess -sävyssä. Väri sopii mielestäni hyvin syksyyn ja talveen. Mutten näe mitään syytä, miksei tätä lakkaa voisi käyttää myös kesäisin, sillä ruskea sävy voi esimerkiksi korostaa rusketusta.

      Lakka kuivuu kyllä todella nopeasti, muttei ihan 30 sekunnissa. Hyvin pian levittämisen jälkeen lakan pintaan muodostuu tarttumaton pinta, joka suojaa lakkaa kolhiintumasta tai tarraamasta vahingossa esimerkiksi vaatteisiin. Aivan miltä tahansa kolhulta pinta ei kuitenkaan suojaa, joten varovainen pitää suinkin olla kunnes lakka kuivuu kunnolla. Ensimmäinen lakkakerros pitää levittää nopeasti, sillä suojaava tarttumaton pintaa muodostuu hyvin nopeasti. Mutta hyvin pian tämän jälkeen voi jo levittää toisen kerroksen lakkaa, jos kokee sen tarpeelliseksi. Totta puhuen nämä lakat ovat niin väripitoisia, ettei niitä käyttäessä välttämättä tarvitse yhtä lakkakerrosta enempää.

      Se huono puoli näissä kynsilakoissa on, että ainakin minun kokemukseni mukaan nämä lakat kuluvat ja alkavat säröillä kynnen kärjestä hyvin pian - lähestulkoon seuraavan päivänä. Tämä on tietysti harmittavaa, sillä kynsilakan toivoisi pysyvän moitteettoman näköisenä mahdollisimman pitkään. Päällyslakka voi toki auttaa asiaa, mutta itse en ole sellaista vielä näiden kanssa kokeillut.

     Ota huomioon, jos katselet kynsilakkoja (tai oikeastaan mitään tuotteita) Avonin esitteistä, värit siellä eivät usein vastaa todellista sävyä. Nämä lakat esimerkiksi näyttävät esitteissä paljon vaaleammilta, kuin mitä ne todellisuudessa ovat.

Lisätietoja: http://www.avon.fi/

3 kommenttia:

 1. Suosittelen päällyslakkaa :) Itse olen aika neuroottinen siivooja, eikä mikään lakka kestä kynsissä ilman päällyslakkaa.

  VastaaPoista
 2. Avonin konsulttina olen myös huomannut tuon, että kuvaston swatchit eivät aina liippaa läheltäkään kynsilakan (eikä kyllä luomivärienkään) todellista sävyä. Itse hamstrasin viime keväänä ihanan pirteisiin ennen kaikkea kirkkaisiin kesäsävyihin, mutta 3/5 lakasta oli pettymys. Värit eivät olleet ollenkaan kirkkaat vaan likaisen sameat. Kyllä otti päähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen pettynyt myös todella moneen huulipunaan Avonilta. Nimen ja kuvan mukaan pitäisi olla jotain nudea ja sitten postissa on tullut kirkkaan punaista glitterillä. :(

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...