torstai 14. huhtikuuta 2011

Kristen Stewartin silmämeikki


Tätä kuvassa näkyvää meikkiä on kopioitu runsaasti viime aikoina. Kristen Stewart on yksi tunnetuimmista nuorten muoti-ikoneista tällä hetkellä ja hänellä tuntuu olevan aina tämä sama tai ainakin saman henkinen silmämeikki erinäisissä tapahtumissa. Periaatteessa tämä meikki koostuu ruskean ja harmaan eri sävyistä, joita on häivytetty toisiinsa. Meikki on hyvin tumma ja "savuinen", joten se sopii paremmin iltaan kuin päivämeikiksi.


Tein tämän lookin käyttäen pelkästään H&M:n tuotteita (mukaan lukematta ripsiväriä, joka on Avonin Super Full mascara värissä Brown/Black). Eli tämäkin meikki on hyvin edullinen ja helppo tehdä.Käyttämäni tuotteet olivat siis luomiväripaletit nimeltään Biscotti Dream ja Into the Nights, silmienrajauskynä värissä Chocolate. Meikin levittämiseen luomelle käytin näitä kahta kuvassa näkyvää meikkisivellintä, joissa toisessa on erilainen sivellinpää molemmissa päissä. Enimmäkseen käytin meikin levittämiseen leveämpää yksipäistä sivellintä, mutta tarkempaan värin levittämiseen käytin kaksipäisen siveltimen tupsunmallista päätä. Silmien rajojen tarkentamiseen on tuo kulmikaspäinen sivellin hyvä.Ota huomioon, että meikki on luonnossa tummempi kuin valokuvassa!

Aloitin meikin painelemalla tumminta harmaan sävyä liikkuvalle luomelle. Tämä tumma harmaa on vähän vaikea levittää ja siksi paineleminen toimii tässä tilanteessa parhaiten. Sen jälkeen lisäsin kimalteisempaa harmaata lähelle silmän sisänurkkaa. Sitten otin tumminta ruskeaa väriä ja levitin sitä pyyhkivin liikkein silmäkuoppaan. Pyyhkivillä vedoilla häivytin myös harmaan ja ruskean värin luomella toisiinsa. Käytin vaaleampaa ruskean sävyä häivyttääkseni tumman ruskean sävyn ulkoreunan ylöspäin luomella. Kohotin katsetta sipaisemalla vaaleaa sävyä kulmaluulle. Lopulta rajasin silmän kauttaaltaan ruskealla rajauskynällä ja painelin tumminta ruskeaa luomiväriä hieman rajauksen päälle, jotta se kestäisi siistinä pidempään.

2 kommenttia:

  1. Heei voisitko joskus tehä Selena Gomezin silmämeikin :)?

    VastaaPoista
  2. Tottakai! tai ainakin voin yrittää :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...