tiistai 28. huhtikuuta 2015

Vedenpitävän silmienrajauksen mets... siis etsintä

Jotenkin tuntuu, että aina, kun etsin jotain tietyttä tuotetta olen aina "metsästämässä" sitä. Itseäni tuo ilmaus ei haittaa, koska siltä se juurikin tuntuu, kun ravaan kaupasta toiseen ja syynään jokaisen hyllyn ja vahtaan hintoja, mutta lukijaa voi alkaa kyllästyttämään tämä jatkuva metsällä oleminen. Joten tällä kertaa etsitään hyvää ja halpaa vedenkestävää silmienrajausväriä.

 Tässä yhtenäiskuva kokelaistamme. Kolme tuotetta löytyy Essence valikoimasta, kaksi Rimmeliltä ja yksi Flormarilta. Muitakin tuotteita toki löytyy, mutta miksi ostaisin kalliimpaa, kun halvempaakin on tarjolla... eli tästä syystä olen vetänyt hintarajani Rimmelin tuotteisiin. Syy, miksi nojaan mieluummin vedenkestävien rajausvärien puoleen, kuin tavallisten, on äärimmäisen vetistävät silmäni. Silmänit voivat alkaa vuotamaan aivan varoittamatta koska vain ja tästä syystä en voi luottaa tavallisiin rajauksiin.

Tätä yritetään korvata. Nimittäin Wet n Wild H20 Proof (jännä tapa sanoa vedenkestävä) rajausta, jonka sain aikoinaan hankittua Seppälästä huikeaan 3€ hintaan. Sittemmin Seppälät ovat lakanneet myymästä Wet n Wildin tuotteita tykkänään, joten olen joutunut kituuttamaan tällä viimeisellä mustepullollani jo hyvin pitkään peläten sitä päivää, kun se lopulta on tyhjä ja joudun siirtymään toisen tuotteen siipien suojaan. Katselin, että netistä (esim. Pretty.fi) pystyy kyseistä tuotetta vielä tilaamaan 4,90€ +toimituskulut -hintaan, joka on kaksi kertaa sen verran, kuin se maksoi Seppälässä. Yleiskaneetti tuotteesta on, että kestää vettä todella hyvin, mutta jos sitä levittää paksulti se saattaa kuivua kovaksi pakkeliksi, joka rapisee silmiltä pois, Mutta siis kohtuudella käytettynä aivan loistava tuote.
Rimmel Waterproof Gel Eyeliner noin 7€
Vain paria geelirajausta ennen tätä kokeilleena täytyy kyllä ihmetellä, että joku tuote voi olla käytössä noinkin pehmeä ja levittyä niin sulavasti luomelle, mutta silti olla vedenkestävä. Ja se kyllä on. En ole tämän kanssa huomannut suurempia valumia. Silti väri on helppo poistaa tuotteelle sopivalla, eli vedenkestävän meikin poistoon suunnitellulla aineella tai vaikka pelkällä kosteuspyyhkeellä. Ihan moitteeton tuote. Vaikkakin en ihan tiedä, mitä mieltä olen tästä korkkiin kätketystä siveltimestä. Se tuntuu jotenkin epähygieniseltä idealta, mutta toisaalta eihän tätä tuotetta ole ikuisuuksia tarkoitus käyttää muutenkaan. Ja aina voin käyttää jotain muuta sivellintä. Tähän mennessä korkkisivelline ei ole kuivunut ja kovettunut, mutta sitä odotellessa...

Flormar (Water Resistant Formula) 2,50-5€
Sivellin on hento ja ohut, mistä joskus aikoinaan pidin, mutta nykyään pidän sitä hankalana hallita. Lisäksi en enää oikein perusta superohuista rajauksista. Mutta ne jotka suosivat ohutta, niin pitävät varmasti tästä. Siihen tulokseen tätä käyttäessäni tulin, että en pahemmin fanita tällaista harjaksimellista pitkää sivellintä. Sivellin antaa periksi helposti ja minun on sitä vaikeaa hallita. Välillä tulee tehtyä vetoja sinne ja  tänne. Vedenkestävyyden lupauksesta huolimatta tämä vuotaa silmillä varsin nopeasti. Saunatestissä valui pitkin naamaa ja kirveli silmissä. En tykännyt. En suosittele, kuin mahdollisimman kuivasilmäisille ihmisille.

Rimmel Exaggerate Eyeliner 7-9€
Kyseessä taitaa olla jonkin sorttinen klassikkotuote. Ei tästä oikein löydä mitään moitittavaa. Sivellin on jäykkä ja helppo hallita. Neste on riittoisaa ja kestävää. Sivellin on jämäkkä, muttei kova. Pysyy myös silmillä oikein hyvin. Hintansa väärti, eipä siihen muuta voi sanoa.

Essence Liquid Eyeliner 3,10€
Sienimäinen sivellin taipuu vähän, mutta on suhteellisen jäykkä verrattuna harjaksellisiin siveltimiin. Itse pidän kovasti tämän antamasta jämäkkyydestä, joka helpottaa huomattavasti tarkkaakin työskentelyä. Sivellin ei kuitenkaan ole kuva kuten Wet n Wildin rajauksessa. Hinta-laatu -suhteeltaan tämä menee kyllä heti entisen lempparin paikalle. Hyvä rajaus, helppo käyttää ja edullinen hinta.

Essence Liquid Ink Eyeliner 3,10€
Käytössä en ole huomannut tässä tuotteessa juuri eroa edellisen kanssa. Ja saattaa olla, että kyseessä onkin sama aine eri putkilossa. Suurin ero taitaa olla siveltimessä, joka tässä pakkauksessa on tosiaan ohut harjaksellinen sivellin. Siisti ja mukava käyttää, ei liian ohut ja heppoinen, vaan helppo hallita. Rajauksesta jää kiiltävä jälki, joka ei vuoda käytössä. Nämä kaksi tämä ja edellinen ovat uudet suosikkini ja korvaan niillä mielelläni menetetyn Wet n Wild rajauksen.

Essence Eyeliner Pen 3,50€
Siitä huolimatta, että tämä kynä joutui vahingossa itkutestiin, kun katsoin surullisen elokuvan, ja se selvisi siitä ihan kiitettävästi, pitempiaikaisessa käytössä tämä kynä ei oikein minua vakuuttanut. Tämä kynä on helppo ja todella kätevä käyttää ja kantaa mukana, mutta mukana tätä täytyykin kantaa, kun silmien ulkonurkat vuotavat ja rajauksen pää alkaa kulua pois. Kuluva rajaus ei onneksi kuitenkaan sotke koko silmämeikkiä mennessään kuten tuo Flormalin rajaus tekee.

6 kommenttia:

 1. Kirjoittelin taannoin omassa blogissani rajausväristä, joka todellakin pysyy hyvin, yllättävän hyvin!

  http://dzinninajatuksia.blogspot.fi/2015/03/kirkasta-rajausta-silmiin.html

  Esim. ebaysta noita saa ihan muutamalla eurolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Nettiostoksissa on se huono puoli, ettei voi koskaan vain ostaa mitään yhtä parin euron tuotetta vaan, aina pitää ostaa vähän enemmän, jotta saa katetta lähetyskuluille. :/

   Poista
 2. Okei nyt vähän ehkä harmittaa että piti Saksassa mennä tuhlaamaan rahani Benefitin They're real! push-up eyelineriin, kun selvästikin halvemmalla saa myös aivan kelpo tuotteita. Toisaalta enpä vielä ole saanut Benefitin yksilöä pois paketista, sen tehosta en siis osaa sanoa. Ennen käytössä on ollut Elfin parin dollarin nestemäinen silmänrajausväri. On ollut oikein mainio ja taloudellisesti kannattava hankinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole vielä kokeillut Elfiltä mitään tuoteta. Pitäisi ehkä tehdä kokonaan oma testi netistä saatavista tuotteista...

   Poista
 3. Noita Essencejä on varmaan pakko kokeilla seuraavaksi. Nyt mulla on We care iconin nestemäinen eyeliner ja se on kyllä ollut hyvä. Muttei jaksaisi tilata uutta ja aina on kivaa kokeilla jotain muutakin. ^^ Menee varmana noi Essencet kokeiluun ihan hintansa puolesta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun suurin ongelma on tuo vedenkestävyys. En vaan voi näillä vetistävillä silmillä käyttää mitään muuta :( mutta olen kyllä ollut näihin tyytyväinen.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...