tiistai 7. huhtikuuta 2015

Vanhojen suosikkien paluu

Joku joka on lukenut blogiani jo pitkään voi varmaan muistaa tässä seuraavassa kuvassa esittelemäni tuotteet.
Aikoinaan ihastuin tällaiseen Elean kasvojenpuhdistus -duoon ja käytin sitä useamman putelin verran. Siitä huolimatta, että kyseessä oli Anti-Age tuotesarja se oli riittävän hellävarainen minun herkälle iholleni. Sittemmin siirryin kokeilemaan muita tuotteita ja ikään kuin unohdin koko tuoteparin. Vaikkakin jatkoin Elean kosmetiikkalinjan muiden tuotteiden käyttöä.
Koska ihoni on viime aikoina vähän kiristellyt joidenkin puhdistusaineiden kohdalla (ja olen siitä syystä käyttänyt enimmäkseen vain sitä suolasaippuaa kasvoilleni) päätin kaupassa ollessani katsoa, miltä uudet Elea puhdistustuotteet näyttävät ...ja mahdollisesti tuntuvat. Nämä uudet tuotteet on merkitty kuivalle ja herkälle iholle sopiviksi. Minulla on sekaiho, mutta jostain syystä kuitenkin herkkä sellainen. Tuotteisiin on sisällytetty ruusu-uutetta. Ja ruusu niissä tuoksuukin, siis sellainen saippuainen ruusun tuoksu.
Elea Skin Care Washing Cream Gel 3,60€
Saippuaton puhdistusgeeli kuorivilla mikrokuulilla ja E-vitamiinilla. Pesee meikin ja epäpuhtaudet, mutta vedenkestävälle meikille suosittelen meikinpoistoa sitä varten tarkoitetuilla tuotteilla ennen tämän käyttämistä. Ei kuivata ihoa, mutta jättää raikkaan jäljen. Koostumuksesta tykkään, mutta ruusun tuoksun olisi saanut jättää pois, vaikka sekin on varmasti hennompi kuin tällainen tuoksuherkkä kuvittelee.
Elea Skin Care Moisturizing Tonic 3,60€
Hyvä perus kasvovesi. Lupaa säilyttää ihon luontaisen pH-arvon ja jättää ihon sametin pehmeäksi. Ja kyllä tämän jälkeen iho ihan kivan pehmeältä tuntuukin. Lupaa myös kiihdyttää ihon verenkiertoa, mitä en itse ole käytännössä huomannut, mutta ehkä siitä on hyötyä pidemmällä aikavälillä. 

2 kommenttia:

  1. Kuulostavat hyviltä, missä myynnissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhasta kunnon Halpa Hallista löysin. Ja olen nähnyt joitakin Elean tuotteita myös Tokmanneilla. Eli tämän sorttisista kaupoista kannattaa lähteä etsimään.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...