tiistai 14. huhtikuuta 2015

Rainbow vanutyynyt uudistuivat

Olen vuosia käyttänyt Rainbown vanulappuja, koska sen lisäksi, että ne ovat edullisia ja hyvän laatuisia, niiden pakkaus on mielestäni kaunis ja siisti pidettäväksi kylppärissä pyyhekoukussa kaiken kansan nähtävillä. Itse laput eivät ole koskaan nukanneet tai hajonneet käsissä. Nyt tosin Rainbow uudisti pakkauksen kokoa ja ulkonäköä enkä voi sanoa olevani kovin vakuuttunut uudistuksesta.


Tässä vasemmalla sinertävässä paketissa uusi vanutyyny paketti ja oikealla harmaana vanha tuttu ja turvallinen. Kummankin hinta on noin 1,60€, mutta uudessa pakkauksessa on vain 60 kpl tyynyjä, kun vanhassa oli 80kpl.

Tiedän, että tämä on tavallaan pilkun viilaamista. Kuka nyt oikeasti välittää siitä, miltä vanulappupaketti näyttää? No minä! tuossa vanhassa oli mielestäni hillityt valkoisen ja harmaan värit sekä söpöä koukeroista pitsikuviota. Kaikki tässä pakkauksessa sointui kylpyhuoneeni sisustukseen. Tämä uusi on ihan yhtä kamala kuin mikä tahansa muukin vanulappupakkaus. Noh, eipä enää tarvitse mennä s-kauppaan ihan vain vanulappuja ostamaan.

2 kommenttia:

  1. Nyt kun noita misellivesiä on kaupannhiukan joka merkillä, soisin, että Suomen kaupoista saisi isompia vanulappuja! Tuollaisella pienellä koko kasvojen meikin puhdistus on aikamoista näperrystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä uutta Rainbow lappua on isommassakin koossa. Ostin yhden paketin kokeiltavaksi, mutta tähän mennessä olen käyttänyt vielä puhdistusliinoja. Minun piti ottaa niistä kuva ja laittaa tähän, mutta jotenkin suivaannuin tästä pakkauksen ulkonäön muutoksesta niin, että jätin tekemättä.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...