perjantai 10. huhtikuuta 2015

Gosh vs. Rimmel

Huomasin jokin aika sitten, kun näitä "hiekka" lakkoja alkoi tulla markkinoille, että Goshilla ja Rimmelillä on lähes identtiset lakat myynnissä valikoinnissaan. Ostin sitten tietysti molemmat nähdäkseni, onko niissä mitään suurempaa eroa.
Rimmel Space Dust 003 Aurora Textured Nailpolish 8ml / 5,70€
GOSH Frosted Sand Look 05 Frosted Rose Glittery Matt Finish 8ml / 8,50€

Molemmat ovat lämpimän rusehtavia ja vahvasti kimalteisia. Kummassakin on pyöreitä pieniä sekä isompia glitter paloja. Kimalle on kummassakin aivan saman kokoista. Kummassakin pullossa on saman verran lakkaa. Rimmelin lakka on edullisempi, niin kuin näillä merkeillä tuo hintavertailu menee yleensäkin.
Ensin tämä Rimmelin avaruuspöly. Levittyy suhteellisen paksusti kynnelle. Pullossa suositellaan kahta kerrosta parhaan tuloksen saamiseksi, mutta itse käytin ruskean beigeä aluslakkaa enkä kokenut tarpeelliseksi lakata hilelakalla enää toista kerrosta. Kuivuu nopeasti pinnalta. Jättää hieman karhean pinnan, muttei mitään hiekkapaperia. Kimalle näyttää upealta auringon paisteessa. Isoja ja pieniä kimallepartikkeleita sopivassa suhteessa toisiinsa nähden.
Huomattavasti Rimmelin lakkaa juoksevampaa, ohut koostumus. Isoja kimallepartikkeleita on joko enemmän kuin edellisessä tai sitten ne tulevat paremmin esiin ohuen koostumuksen kuivuessa. Tämä vaatii ehdottomasti jonkun toisen värilakan alleen. Ei kuivu yhtä karheaksi kuin Rimmelin lakka.

Päällisin puolin näillä ei juuri eroa ole, mutta koostumuksen vuoksi Rimmel vetää tästä ihan inan verran enemmän pisteitä kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...