lauantai 3. marraskuuta 2012

Oriflame Beauty liila luomiväritrio

Viimeisen Oriflametilaukseni mukana sain ilmaiseksi ilmeisesti jonkinlaisena näytekappaleena tällaisen Beauty luomiväri trion. En olisi itse ehkä ikinä tilannut kyseistä trioa ja selitän kohta, miksi...


Tämä kyseinen trio on sävyssä 22921 Sheer Purple. Siinä on hempeän liilan ja vaaleanpunaisen sävyt ja hieman luumuun taittava tummempi ruskea. Kaikki sävyt ovat kiiltäviä, mutta vaaleammat sävyt kiiltävät enemmän kuin tumma. Kannen mukana tulee pieni paperilappunen, jossa esitellään kaikki kyseisen sarjan triot ja silmämeikkejä, joita niillä voi tehdä. Ja pakkauksen sivusta aukeaa lokero, jossa on kaksi vaahtomuovipäistä sivellintä - toinen isompi ja toinen pienempi.


Tässä vielä näytteet luomiväreistä iholla.

Ensinnäkin täytyy sanoa, että olen viimeaikoina pahasti kyllästynyt kimaltaviin ja kiiltäväpintaisiin luomiväreihin. Kaipaan käyttööni enemmän mattapintaisia luomivärejä, mutta joka paikassa tuntuu törmäävän vain kimalteisiin väreihin. Käsitän jotenkin sen, että kimalteisia värejä on halvempi valmistaa kuin mattapintaisia, joten siksi niitä on tarjolla enemmän.

Lisäksi olen viime vuosina joutunut pettymään Oriflamen kalliimpien meikkisarjojen luomiväreihin niin monta kertaa, etten ikinä enää tuhlasi rahojani niihin. Tämäkin trio maksaa muistaakseni lähemmäs 15€, mikä on tuotteen laatuun nähden ihan liikaa.
Yhdellä pyyhkäisyllä nuo värit näyttävät ihan kivoilta, mutta saman tien kun niitä alkaa häivyttää iholla, ne häviävät jonnekin ja jäljelle jää vain kiiltoa. Pelkkää kiiltoa saa kyllä halvemmallakin hinnalla, jos sitä kaipaa - väri ois kiva.
Noista minimeikkisiveltimistä en osaa sanoa sen enempää. Toisaalta pidän tuosta ideasta, toisaalta taas noin pienen varren kanssa on välillä todella hankalaa työskennellä. Saatan tosin ottaa nuo siveltimet käsilaukkuuni jonkun muun luomivärin mukana.


4 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä aivan totta, että mattaluomivärejä on melko vaikea löytää ja varsinkaan edullisesti. :/

  VastaaPoista
 2. Siitä syystä mä yritän aina kertoa, jos löydän mattaluomivärejä edullisesti jostain. Mutta voin tietty tehdä jonkun koosteen löydöistä, mikäli sille on tarvetta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä! :) Mulla on hankintalistalla Isadoran Matte Chocolates-paletti, se olisi varmaan huiman monikäyttöinen. Mutta edullisempiakin mattaluomivärejä olisi kiva löytää enemmän. Joten vinkit otetaan ilolla vastaan :)

   Poista
  2. Okei :) Yritän saada sellaisen postauksen kasattua heti, kun tulee parempia kuvauspäiviä. Nyt on ollut niin pimeää, etten ole saanut hyviä kuvia otettua. Mulla on ollut myös tuo IsaDoran paletti käytössä. Ostin omani aikoinaan jostain alennusmyynnistä, mutten ole innostunut ostamaan uutta normaalihintaisena.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...