tiistai 20. marraskuuta 2012

Kyntenhoitoa GinaTricot'sta

Jokin aika sitten tällaiset kynsibufferit olivat kovassa huudossa kauneudenhoidon maailmassa. Ostin silloin jostain marketista sellaisen viilan muotoisen bufferin, mutten pitänyt siitä ja päädyin heittämään sen aikoja sitten roskiin.

GinaTricot'lla on ollut kaikenlaisia kauneudenhoitotuotteita myynnissä jo pitemmän aikaa ja, kun tämä bufferi osui silmääni, päätin antaa sille uuden mahdollisuuden. Tämän hinta oli kuitenkin vain muutaman euron, joten tällaisen takia ei ihan vielä mene konkurssiin.


Tässä bufferissa on neljä erilaista puolta (sivua), joita käytetään tietyssä järjestyksessä. Yksi puoli on lyhentävä viila. Kolme muuta ovat tasoittava, silottava ja kiillottava. Ammattilaisten ohjeiden mukaan tällaista bufferia pitäisi käyttää parin viikon välein sitä mukaan kun kynsi kasvaa ja tulee esiin uutta kiillottamatta pintaa.

Nyt tässä kohdassa minun pitäisi näyttää tämän  käytön tulokset kynsilläni, mutta ikävä kyllä en voi... Sillä kokeilin jokin aika sitten Seacret -tuotesarjan bufferia, jonka lopputulos on aivan erilainen kuin tämän. Tällä GinaTricot'n bufferilla saa kyllä kynnet sileämmäksi, mutta mitään hohtavaa kiiltoa en saanut hinkattua esiin. Kun taas  Seacret tuotteista löytyvä bufferi saa kynnen selvästi kiiltämään.

Tässä osoite Seacretin kansainvälisille sivuille: http://www.seacretspa.com/
Tässä tietoja Turussa olevasta liikkeestä: http://www.skanssi.fi/liikkeet/seacret

Seacret kynsibufferin ongelma on hinta. Se pitää käsittääkseni ostaa koko käsienhoitosetin mukana ja se setti maksaa aika paljon. Pelkkää bufferia voisinkin suositella, mutta edullisempia kynsinauraseerumeita ja käsirasvoja on taas pilvin pimein tarjolla. Tästä syystä suosittelen mieluummin GinaTricot'n bufferia, sillä vaikka se ei annakaan hohtavaa kiiltoa, se tasoittaa kynsiä sen verran, että kynsilakka näyttää kynsillä siistimmältä ja pysyy siistinä pitempään.

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...