keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Lisää Liebstereitä!

Kyllä, olen tietoinen siitä, että olen tehnyt tällaisen jo ennenkin, mutta haluan levittää rakkautta eteenpäin uudelleen. On niin paljon blogeja, joita luen ja haluan niiden saavan paljon lisää lukijoita. Ja luen blogejanne ihan oikeasti, jos olen kerran liittynyt sen lukijalistaan. En aina ehdi kommentoida, mutta luen kyllä ihan varmasti! Ja vaikka tällä kertaa valitsin vain nämä viisi blogia mainostettavakseni, niin voin sanoa, että valinta oli vaikea ja toivon, että saan vinkkailla muitakin blogeja vielä tulevaisuudessa.Säännöt uusintana:

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla on siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset, joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen.


Ensinnäkin suurkiitokset Niinalle, joka lähetti minulle tämän tällä kertaa. Niinan Elian blogia voi seurata täällä: http://elianblogi.blogspot.fi
Käykäähän katsomassa sitä, sillä Niina tekee todella kauniita silmämeikkejä!
Tässä valintani tällä kertaa:


Evan blogi Kurr-Nam:
http://kurr-nam.blogspot.fi/
Eva on todella tyttömäinen, joten varautukaa ihaniin pinkkeihin ja kimaltaviin juttuihin. Tekstiä tulee muustakin kuin kauneudesta, kuten pukeutumisesta, sisustuksesta, ruoasta ja unelmista.

Helenan blogi DIXI:
http://dixinn.blogspot.fi/
Helena on jyväskyläläinen nuori nainen, joka bloggaa paljon kauneuteen ja tyyliin liittyvistä asioista. Mausteena kynsi- ja hiusjuttuja sekä muuta kivaa makeaa elämään liittyvää maustetta.

Saran blogi My Little Book of Beauty:
http://mylittlebookofbeauty.blogspot.fi/
Espoolainen Sara bloggaa paljon kynsiin ja nettishoppailuun liittyviä juttuja, joten vinkkejä niihin asioihin etsivien pitää ehdottomasti suunnata tuohon blogiin. Tietysti mukaan mahtuu paljon muutakin kauneuteen ja tyttömäisiin asioihin liittyvää.

Melissan blogi I love Hairrr:
http://ilovehairrr.blogspot.fi/
Melissa eli Mellu on nuori espoolaisneitokainen, joka tekee jänniä hiusjuttuja itselleen ja nuoremmalle sisarelleen. Eli täältä löytyy jos minkäkinlaista kampausta nuorille neideille. Lisänä tietenkin muutakin hiuksiin liittyvää kirjoittelua.

Hiipin blogi Hiipin Harrastekuvat:
http://hiipi.blogspot.fi/
Satakuntalaisrouvanen Hiipi on kova väkertämään kaikenlaisia askarteluja, joihin ei samanlaisiin ihan heti törmää. Erityisesti postauksia tulee korteista, mutta muutakin pientä tekelettä löytyy. Siinä välissä Hiipi bloggailee muista puuhistaan, matkoistaan, keräilyistään ja menoistaan.

4 kommenttia:

 1. Hei! :)

  Olen luonut bloggaajille uuden haasteen joulukuulle, toki Veeran haasteesta innostuneena. Haluaisitko olla mukana tai antaa näkyvyyttä haasteelle? Check it out. http://norsunluusydan.blogspot.fi/2012/11/en-enaa-tarvitse-haaste.html

  -Pinja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvästä aiheesta haaste! Mun täytyy miettiä, miten asiaan vihkiytyä...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...