perjantai 2. marraskuuta 2012

Nopeammin kuivuva kynsilakka?

Ostin tällaisen L.A. Colours merkin päällyslakan kynsille. Tämän olisi tarkoitus saada kynsilakka kuivumaan nopeammin, jotta kynsien lakkaaminen ei hidastaisi elämää liikaa. Ostin tämän 13ml pullon Glitteristä, sen alkuperäinen hinta oli muistaakseni alle 4€, mutta ostin omani alennuskupongin kanssa, joten maksoin siitä alle 3€. Ja siinä oli 3€ liikaa...


Minusta tämä piekkimminkin hidastaa kynsilakan kuivumista kuin nopeuttaisi sitä. Välillä tuntuu siltä, että vielä puolen vuorokaudenkaan jälkeen kynnet eivät ole täysin kuivuneita ja pienikin  kosketus voi saada lakan liikkumaan paikoillaan. Olen kokeillut tätä monen erilaisen lakan kanssa toivoen, että ongelma on ehkä enemmän yhteen sopivuudessa kuin tässä tuotteessa, mutta nyt on pakko myöntää, että tämä ei vain toimi. Heitän oman pulloni roskiin heti, kun saan tämän kirjoituksen julkaistua.  So long sucker.  En suosittele tätä lakkaa kellekään.

2 kommenttia:

  1. Oletko kokeillut Seche Viten Dry Fast päällyslakkaa? Mun ehdoton lemppari :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kokeillut muita merkkejä. Kokeilin tuotakin vain sen suhteellisen edullisen hinnan vuoksi. Olen huomannut, että MAVALA:n päällyslakka nopeuttaa lakan kuivumista sen verran, kun minä tarvitsen. Mutta kirjoitan siitä varmaan lisää myöhemmin. Kokeilen kyllä varmaan noita nopeammin kuivuttavia lakkoja vielä tulevaisuudessa, joten kiitos vinkistä :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...