Sivut

keskiviikko 23. lokakuuta 2019

Makeup Revolution naamapaletit

Olen tässä yrittänyt nostaa omaa meikkitasoani pikkuhiljaa ylemmäs. Hallitsen kyllä arkisen puuterituotteilla varjostamisen. 
En ole koskaan ollut poskipunan suurin ystävä, mutta tietyt sävyt voivat näyttää hennosti levitettynä ihan kivalta. Haluaisin kuitenkin lisätä jopa arkimeikkiini hieman korostusväriä, mutta sopivien löytäminen vain on hieman hankalaa.
Kimallepuutereita on ollut olemassa jo aikojen alusta ja olen niitä omistanutkin. Vanhimmat Oriflamen kimallepuuterit menivät juuri lähes käyttämättöminä roskiin, koska alkoivat haista pahalta. Inglotin ja Estée Lauderin kimallepuuterit pyörivät vielä laatikossa varsin vähäisellä käytöllä.
Oikeastaan ainut korostusväri, jota olen käyttänyt tähän mennessä on ollut Diorin hohtava puuteri. Mutta se oli aika kallis. Viime kuukaudet meikkipussissa on pyörinyt Lumene, joka on sentään halvempi ja aika paljon neutraalimpi. 
Onneksi Makeup Revolutionilta löytyy varsin edulliseen hintaan kokeilukappaleita, joita on aikalailla kehuttukin sosiaalisessa mediassa. Jatketaan Makeup Revolution tilauksen läpikäymistä siis...
Ensimmäisenä esittelen kahdeksan sävyn poskipunapaletin nimeltä Golden Sugar. Tässä on sekä korostavia, että varjostavia sekä poskipunan sävyjä. Hirveän suuria odotuksia ei ole tuota varjostussävyä kohtaa, mutta katsotaan.
 Osa sävyistä on saatinipintaisia sävyjä ja uskon, että ainakin noita pinkkejä satiineita tulee kokeiltua poskipunana. Satiinipintainen korostusväri mahdollisesti voi myös toimia korostuksessa ihan arkikäytössä. Kimaltavat ja ruskeanpohjaiset sävyt tosin saattavat jäädä juhliin tai kesään.
 Imogenation Highlight to the Moon paletti sisältää yhdeksän sävyä korostuksesta varjostukseen, muttei poskipunia. Kolme korostussävyistä ovat kimaltavia ja kaksi mattaa. Loput neljä ovat varjostussävyjä, joista näkee sitten aikanaa, voiko niitä oikeasti käyttää. Tänään ainakin silmämääräisesti ne näyttävät paljon kylmemmiltä sävyiltä kuin aikaisemmin pettymys Nip+Fabiltä.
 Ostin oikeasti koko paletin, jossa on kaikki Strobe korostusvärit, mutta jostain syystä otin kuvan vain tästä roosan sävyisestä kaverista, joka tuli yksinään. Muut sävyt olivat valkoinen ja keltainen. Nämä korostuspuuterit on puserrettu samaan muottiin, kuin Laura Mercierin korostusvärit:
Kuvahaun tulos haulle laura mercier highlighter palette
Näistä Strobe korostussävyistä olen kuullut todella paljon kehuja aikaisemmin. Näillä monen muun meikkaajan mukaan saa lähes märän näköisen korostuksen kasvoille. Odotukset olivat siis korkealla. Ainoa pettymyksen tunne tuli, kun tajusin, että tämäkin sisältää muutamia isompia partikkeleita kimalletta, joita ei pysty levittämisellä välttämään.
Tämä neljän sävyn kimallepuuteri setti nimeltään Take a Breather oli vähän niin ja näin. Sävyjen marmoripinta kuluu käytössä ja sen huomasi jo muutamasta pyyhkäisystä. En kuitenkaan ole siitä pahoillani.
Kaksi sävyistä on voimakkaan kimalteisia ja kaksi enemmän satiiniin taipuvia. Luonnollisesti olen hieman enemmän valmis kokeilemaan noita satiinipäällysteisiä.

Viimeisenä tämä Pro-sarjan varjostus- ja korostuspaletti. Ylempi rivi on korostusta varten ja isoin sävy on kimalteinen ja almpi rivi on varjostusta varten. Tätä haluan päästä kokeilemaan mahdollisimman pian, vaikka pelkäänkin, että sävyt ovat vähän liian lämpimiä.
Paletin mukana tuli tällainen Makeup Revolution pro sivellin. Totta puhuen sivellin on halvempaa laatua, kuin ne jotka olen Wishiltä tilannut, mutta ehkä tätä voi silti käyttää.

2 kommenttia:

  1. Kivoja paletteja, noita minäkin katselin juuri Suomessa ollessani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen päässyt kokeilemaan jo muutamaa ja ajattelin jossain vaiheessa kirjoittaa kokemuksistani. Vähän hankalaa kyllä tottua joihinkin noista korostuspuutereista, kun ne ovat NIIN kimaltavia :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...