Sivut

lauantai 14. syyskuuta 2019

Morphe kokemuksia?

Olen viime aikoina kuullut paljon puhetta Morphen tuotteista, osa hyvää ja osa huonoa. Erityisesti olen kuullut, että Morphen tuotteet ovat hyvin sekalaisia ja meikkien koostumus saattaa olla eri paketeissa hyvin erilainen. Jotkut tuotteet ovat kuitenkin olleet pidettyjä ja hyvinkin suosittuja. Kehuja Morphe saa siitä, että he ainakin väittävät olevansa eläinkokeiden vastainen merkki. 

Etsiskellessäni mattaluomiväripaletteja törmäsin tähän 25:n sävyn palettiin nimeltään Oh Boy. Nettisivulta oli vaikeaa määrittää minkä sävyisiä nämä luomivärit oikeasti ovat. Etsin netistä muutaman videot, joissa oli hyvin erilaisia näkemyksiä tästä paletista. Päätin kuitenkin kokeilla.

Paletin mukana tulee kalvo, jossa lukee jokaisen sävyn nimi. Liimasin kalvon teipillä kannen sisäpintaan.

Ensivaikutus on samanlainen kuin monella muullakin: eli monet näistä sävyistä ovat lähes samoja. En voi ensinäkemällä sanoa, että olisin saanut 25 ERILAISTA mattasävyä. Toinen pettymys on, kuinka lämpimän sävyisiä monet näistä väreistä ovat. Tiedän jo nyt, etten tule käyttämään noita oranssiin taittavia sävyjä ikinä, koska ne eivät sovi ihonsävylleni. Mutta tulevaisuus näyttää miten oikeasti käytössä käy...


Toisen paletin tilasin täysin sen vuoksi, että pidän todella paljon violeteista sävyistä. Ne sopivat itselleni hyvin ja tässä paletissa on 35 erilaista purppuran, violetin ja niihin sointuvien sävyjen yhdistelmiä.
Jo pelkällä ensivilkaisulla voin sanoa, että tulen ehkä pitämään tästä paletista enemmän kuin tuosta ylemmästä täysin mattapaletista.  Tässäkin on todella hyvin mattasävyjä edustettuna! Ja monet niistä ovat juuri sopivan viileitä sävyjä. En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan.

Onko teillä jotain kokemuksia Morphen meikeistä?


2 kommenttia:

  1. Mulla oli kerran yksi Morphen paletti jota testasin ihan parin värin verran. Pigmentti oli olematon, matat niin kuivia ja karisevia että koko naama oli täynnä väriä. Ei jäänyt käyttöön :/ monet näitä kuitenkin kehuvat joten mene ja tiedä sitten sattuiko omalle kohdalle vain huono versio

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se juuri tuntuu olevan ongelma, että tuotteiden koostumus vaihtelee palettien välillä suuresti. Joillekin sattuu kohdalle hyvä tuote ja toisille täysi susi. Täytyy pian kokeilla näitä omia, niin tiedän, miten itselle kävi.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...