Sivut

perjantai 20. syyskuuta 2019

Eiku sutimaan

Tuli aika päivittää omaa meikkisivellinkokoelmaa. Tottapuhuen järkytyin, kun totesin, etten ole ostanut uusia siveltimiä oikeasti vuosiin...
Onneksi Look Fantasticilla oli meikkisivellinsettejä alennusmyynnissä.

Tilasin nämä kaksi settiä EcoToolsilta. Toinen on silmämeikkiä varten ja toinen muuta kasvomeikkiä varten. Ensivaikutus oli, että olipas paljon muovia pakkauksissa... Sudit pitää laittaa testiin ennen, kuin voin sanoa niistä mitään. Päällisin puolin vaikuttivat ihan hyviltä. Tuo kaikkein tuuhein sivellin ei ollut niin paksu ja tiheä kuin luulin. Sanoisin, että poskipunasiveltimeksi menee.
Säilytin nuo vihreät muovikipot pakkausten ympärillä.

Toinen setti oli Rion 24 siveltimen setti meikkilaukulla. Kiiltotekonahkainen laukku ei ollut ihan tarpeellinen itselleni, mutta laitoin sen talteen varmuuden vuoksi.

Jokainen sivelline oli yksittäispakattu meikkipussiinsa. Päällisin puolin vilkaistuna mikään ei vaikuttanut huonolta sudilta. Jaoin sudit kahteen osaan kasvoille ja silmille ja laitoin käyttösutieni joukkoon. 

Mietin, että sudit pitäisi varmaan pestä ennen kuin ne ottaa käyttöön ensimmäistä kertaa... mutta en jaksa :D
Laskeskelin, että koko satsin hinnaksi tuli noin 55€. Olisihan sillä rahalla voinut jotain muutakin tehdä, mutta jos nyt kerran kymmenessä vuodessa päivittää siveltimensä, niin onko tuo nyt niin paha.
Ja lisää on Wishiltä tulossa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...