Sivut

sunnuntai 22. syyskuuta 2019

Essence ripsiväri -kokemuksia

Vuosien aikana on tullut kokeiltua muutamia Essencen ripsivärejä ja minusta tuntuu, että voin nyt nimetä suosikkini. Käyn nopeasti läpi jokaisen kokeilemani.
lash princess sculpted volume mascara
Ensimmäisenä kokeilin Lash Princess Sculpted Volume ripsiväriä. Tästä tykkäsin todella paljon. Kävin läpi parikin eri tuubia peräkkäin. Tuuheuttaa ja pidentää ripsiä huomattavasti eikä pahemmin varissut.
i love extreme volume mascara waterproof
Sitten minulle tuli tarvetta vedenkestävälle ripsivärille ja ostin tämän I <3 Extreme volume mascaran vedenkestävänä. Tämä liimasi ripseni yhteen eikä meinannut lähteä millään pesussa pois. Iso paksu harja teki myös ripsivärin levittämisestä alaripsille todella vaikeaa.
get BIG! lashes volume waterproof mascara
Hankin tämän Get Big Lashes suurin piirtein samaan aikaan kuin tuon ylemmänkin ja käytin näitä aika lailla yhtä aikaa. Kokemus oli aikalailla sama. Liimaripset ja vaikeaa saada alaripsille. Kaikenlisäksi koin, että käytössä nämä tahriintuivat luomille päivän aikana vedenkestävyydestä huolimatta. Lisäksi tuubit kuivuivat todella nopeasti.
lash princess false lash effect mascara waterproof
Sitten ostin tämän Lash Princess False lash effect mascaran vedenkesetävänä, ajattelin että pienempi harja auttaisi levittämistä ja lopputulos olikin paljon tasaisempi ja näytti hyviltä ripsillä. Mutta tämän tuotteen poistaminen ripsiltä on ollut vaikeaa. Enimmäkseen olen päätynyt hieromaan vaseliinia silmiin joka ilta. Ja tämäkin tuubi kuivuu nopeammin, kuin sitä ehtii käyttää, vaikka olenkin käyttänyt joka päivä. Kuivuessaan ripsiväri ei itsesään kuivu ja laka levittymästä, se vain paakuuntuu ja ripsiin alkaa ilmestyä kuivia palleroita.
you better work! length definition mascara
Olen jo aiemmin käyttänyt ja tykännyt You Better Work sarjan muista tuotteista, joten päädyin kokeilemaan samasta linjasta myös ripsiväriä ja näistä  vedenkestävistä tämä on ollut suosikini. Näyttää siistiltä. On helppo levittää myös alempiin ripsiin. Ja ennen kaikkea tämä ei tahraa käytössä mutta lähtee pesussa vaivattomasti. Aika näyttää kuivuuko tuubi yhtä nopeasti kuin muut, mutta toistaalta ei se tällä hinnalla niin paljoa haittaakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...