Sivut

lauantai 21. syyskuuta 2019

Urban de-STAY

Eli tämän viikon oli  testissä Urban Decayn silmämeikin pohjustusvoide ja meikinviimeistelysuihke. Molempia on suuresti hehkutettu ja kehuttu ympäri maailmaa.
En voi sanoa, että minulla olisi ihan hirveästi kokemusta vastaavista tuotteista eri merkeiltä, mutta muutamaa olen kokeillut ja mieleisiäkin tuotteita löytänyt.

Aloitan suihkeesta. Whitney Hedrick YouTube kanavallaan puhuu meikkimaailman materialismista ja ylikuluttamisesta. Kannattaa ehdottomasti katsoa hänen videoitaa, jos tarvitsee kannustusta ostolakkoihin tai hankintalistojen karsintaan. Jokin aika sitten törmäsin videoon, jossa Whitney sanoi, että kaikki meikinviimeistelysuihkeet ovat lopulta varsin samanlaisia. Jonkintasoista alkoholia niissä on enemmän kuin on iholle hyväksi. Asioita, jotka saattavat vaihdella ovat sitten suihkeen suutin ja tuoksu. 
UD:n All Nighter suihke on ainakin alkoholipitoinen, mikä tarkoittaa suomeksi, että kuivattaa ja hemmetisti. Jos kärsii helposti rasvoittuvasta ihosta, niin tämä on tietenkin toivottava ominaisuus, mutta itse totesin, että naama tuntuu liian kuivalta normi päivämeikissä. Vertailupohjana voin sanoa, että pidän Essencen vastaavista tuotteista enemmän. Tätä voin käyttää tilanteissa, joissa meikin pitää kestää naamalla eikä kuiva tunne haittaa, vaikka hikoillessani kuumien valojen alla...kun päätän aloittaa inspiroivien puheitteni kiertueen...
Silmämeikinpohjustusvoide oli myös aika tehokas. Iltaankaan mennessä luomiväri ei ollut hievahtanutkaan paikaltaan ja värit pysyivät muuttumattomina. Suihkeen kanssa yhdessä tämä pohjavoide on liian kuivattava, mutta ilman suihketta tai yhdistettynä toiseen suihkeeseen aivan loistava. En tosin tarvitse  töissä näin vahvaa pitoa, eli säästetään tämäkin vaativampiin tilanteisiin.
Aiheeseen liittyvä kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...