Sivut

sunnuntai 10. marraskuuta 2019

Rohtuneet huulet

Onnistuin saamaan huuleni ihan järkyttävään kuntoon. Ensin epäilin, että olin hankkinut itselleni huulirasvariippuvuuden ja se pilasi huuleni, mutta nyt olen tullut siihen tulokseen, että palellutin ne ulkona liikkuessani, koska kenenkään huulet eivät voi mennä tällaiseen kuntoon pelkästään huulirasvasta. 
Pahimmillaan huuleni ovat tihkuneet verta. Pariin edelliseen päivään en ole kehdannut liikkua turhaan julkisilla paikoillaan. Töissäkin ollessa on hävettänyt todella paljon. 
Joka tapauksessa huulirasva ei ole ollut ollenkaa avuksi, vaan se on tuntunut vain jäävän huulten pinnalle ja kuivuvan pois - sairaan nopeasti. Olin jo menossa apteekkiin ostamaan sitä kuuluisaa doping huulirasvaa, jota eräs nimeltä mainitsematon norjalainen hiihtäjä käytti kiusallisin seurauksin... Mutta sitten luin jostain, että lääkäri yleensä neuvoo käyttämään hydrokortisonia ensin ja jos se ei auta, niin vaihdetaan vahvempaan aineeseen. Ja hydrokortisonia minulla on jo ennestään allergiseen ihottumaan. 
Välittömästi tuntui, että voide auttoi. Se ei jättänyt huulia rasvaisiksi ja tuntui oikeasti hoitavan märkiviä haavoja. Ainut miinus oli erittäin paha maku. Joten en ole levitellyt tätä huuliini huvin vuoksi vaan ehkä kaksi kertaa päivässä ja se on saanut olon siedettäväksi.
Nyt alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä, että kyllä tämä vielä voitetaan. Vielä on muutamia kuivia kohtia huulissa, mutta veren vuotaminen on loppunut. Pari rupea on kyllä ylähuulessa niin, että ne varmasti näkyvät muille. Mutta pystyn olemaan ihmisten ilmoilla. Ehkä muutaman päivän päästä voin jopa alkaa taas käyttää huulipunaa ilman järjetöntä kirvelyä, mikä on hyvä, koska ostin ison pinon huulipunia paniikkiostoksessani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...