Sivut

torstai 14. marraskuuta 2019

Muutin mieleni: Makeup Revolution Reloaded

Kun muutama viikko sitten ostin tämän Makeup Revolutionin Reloaded matta neutraalisävyisen paletin, olin vähän pettynyt sen ulkonäköön. Olin kuullut paljon kehuja juuri tästä paletista, mutta sen ulkonäkö tuntui jotenkin tylsältä.
Pelkäsinkin, että tämän käyttö tyssäisi inspiraation puutteeseen ja tälle kävisi samalla tavalla kuin NYX:in Lid lingerie paletille, joka edelleen makaa laatikossani käyttämättömänä. Sävyt eivät vain jotenkin heti alkuun tuntuneet omilta enkä ollut varma siitä, voinko edes luoda näillä kokonaisia silmämeikkejä.
Nyt muutaman viikon käytön jälkeen minun on todettava, että olin väärässä. Tämä on oikein mainio paletti. Tällä saa tehtyä helposti sekä arkisia neutraaleja meikkejä, että vähän tummempia iltaan tai juhlaan sopivia meikkejä. Väri skaala on sopiva ja tästä löytyy lämpimiä sekä kylmiä sävyjä aivan samoin kuin tummia ja vaaleita sävyjä. Eli toisin kuin PIXI:n paletti, jossa ei tunnu mielestäni olevan tarpeeksi eri sävyisiä värejä, jotta siitä saisi käyttöä irti.
Aivan mainio paletti ja voin lämpimästi suositella tämän käyttöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...