Sivut

maanantai 4. marraskuuta 2019

Ponnarilakko!?

Minne lie hiuslenkit katoavat ajan kuluessa, en pysty tuohon vastaamaan. Osa kyllä menee rikki, mutta ylivoimaisesti suurin osa vain katoaa. Terveisiä kaikille kadotetuille ponnareille siellä jossain.
Aiheeseen liittyvä kuva
No joka tapauksessa pohdin mielessäni ennen kauneustuotteiden ostolakkoa, että pitäisikö käydä nopsaan hakemassa uusia ponnareita, kun vanhat hiuslenkit alkavat olla vähän vähissä. Kyllä, käytän hiuslenkkejä, vaikka tiedän varsin hyvin, että ne ovat pahaksi hiuksille.
Vaan siitä oivalsinkin, miksen voisi käyttää muita tapoja kiinnittää hiukset ylös? Kerrankin tulisi kokeiltua, onko sillä oikeasti mitään merkitystä, käyttääkö ponnareita vai ei. Joten haastoin itseni olemaan ilman ponnareita - ainakin niin paljon kuin mahdollista.
Poikkeuksena voin jo nyt päättää kuntonsalin, siellä en pysty olemaan ilman ponnareita - kai. Ja tietyt kampaukset on helpomaa toteuttaa hiuslenkkien kanssa. Mutta muuten lopetan hiusten pitämisen ponnarilla koko päivän ihan vain huvin vuoksi. Muovisia hiussolkia ja kierreponnareita on keksitty.
Tässä on siis esimerkki kielletyistä tuotteista. Hyvästi, saatte luvan kadota. Tai oikeastaan pysytelkää mieluummin varmuuden vuoksi taka-alalla - kiitos. Mutta näiden sanotaan olevan todella pahaksi hiuksille, vaikka niissä ei metallisia kiinnikeosia olekaan. Muistaako joku, kun hiuslenkeissä oli sellainen metallinen kiinnike ja niistä sanottiin, että se metalli katkoo hiuksia. Lopetin silloin niiden käyttämisen välittömästi, enkä edes muista, koska olisin viimeks nähnyt sellaisia. Mutta joka tapauksessa katsotaan, onko sillä mitään merkitystä, jos ei käytä näitä vähään aikaan.
Näiden muovisten kierreponnareiden sanottiin aikoinaan olevan noita kumisia parempia, niin että ne ovat hellävaraisia ja samalla saavat hiukset näyttämään runsaammilta. Minulla on kuitenkin ongelmia saada liukkaat hiukseni pysymään näissä. Mutta kokeillaan. Voi olla, että nämäkin ovat niin haitallisia, ettei näitäkään saisi käyttää.
 Tarkoitus olisi kuitenkin, että siirryn käyttämään enemmän näitä: muovisia klipsejä ja metallisia solkia. Katsotaan, miten tytön käy. Kerron jossain vaiheessa päivityksiä.

2 kommenttia:

  1. Mä en vois luopua hätäponnarista. Oon ottanu pari paikkaa kotoa tukikohdiksi, joihin aina käyn viemässä ponnarit, jotka siivotessa osuu kouraan, ja kumma kyllä niitä nykyään löytyy tarvitessa useimmiten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättäen en ole tarvinnut ponnareita ollenkaan sen jälkeen, kun siirryin noihin kierreponnareihin. Nuo metalliset klipsut ovat jääneet ihan paitsioon ja muoviklipsuja tulee käytettyä lähinnä hiuksia värjätessä tai jonkun hiusnaamion vaikuttaessa. Mutta muuten, en ole kaivannut tavallisia ponnareita yhtään! täytyy kirjoittaa tästä joku seuranta jossain vaiheessa.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...