Sivut

maanantai 25. marraskuuta 2019

Ajatuksia kynsilakasta

Olin ennen kova kynsilakkaintoilija ja yritin tehdä omaa pientä amatööritaidetta kynsilakalla. No ei siitä ikinä mitään kovin erikoista tullut. Ja sen jälkeen, kun todelliset kynsitaiteilijat alkoivat ottaa enemmän valtaa sosiaalisessa mediassa, en nänyt enää mitään järkeä yrittää pysyä perässä.
Joka tapauksessa omistin aivan järkyttävän arsenaalin kynsilakkaa ja uskoin vakaasti, että halvat kynsilakat ovat aivan yhtä hyviä kuin kalliit. Kirjoitinkin joskus tänne, että ei ole mitään järkeä maksaa suuria summia pelkästä kynsilakasta, kun niitä saa muutamalla eurolla.
Sen verran muutama vuosi sitten kuitenkin taivuin, että sijoitin Essien alus ja päällyslakkoihin, enkä sitä päätöstä katunut. Hyvin pian sen jälkeen kuitenkin tulin kokeilleeksi O.P.I.:n kynsilakkoja ja sain syödä kaikki edelliset sanani. "Kalliimmat" kynsilakat ovat aivan eri luokkaa kuin halvat. Halvat kynsilakat lohkeilevat alta aikayksikön ja ennen kaikkea muuttavat väriä pikkuhiljaa kynsillä.
Nykyään omistan lähinnä Essien tai O.P.I.:n kynsilakkoja. Suurimman osan muista "halvemmista" olen heittänyt pois. Oikeastaan olen säilyttänyt halvemmista merkeistä ainoastaan erikoislakat, joissa on joku erikoisefekti, joka toimii omalla tavallaan ihan hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...