Sivut

tiistai 5. marraskuuta 2019

Näytekappaleiden ja matkakokoisten tuotteiden tuhoamisprojekti osa1.

Kun aiemmin syksyllä järjestelin meikkilaatikkoani, sain vihdoin laitettua kaikki tuotteet ryhmittäin omille paikoilleen. No sitten tapathui se ylivuoto... ja jostain pitäisi alkaa tekemään tilaa lipastoon. 
Olen jo pitkän aikaa pyöritellyt kaiken maailman pikku pulloja ja purnukoita mukanani muutosta toiseen ja vihdoin tulin monen muun blogin innostamana siihen tulokseen, että on tullut aika käyttää ne pois. 
Hamstrasin joskus aikoinaan kaikki pienet näytekappaleet ja matkakoikoiset pullot itselleni, koska matkustelin paljon ja halusin voida ottaa mukaan matkakokoisia tuotteita säästääkseni tilaa. Nyt elämäntilanteeni on kuitenkin muuttunut niin, että en juurikaan enää joudu matkustelemaan. Joten näiden matkakokoisten pullojen säästäminen on aivan turhaa. 
Kannoin jo kaikki suihkugeeli- ja shampoopullot suihkuun. Nostelin kosteusvoiteet ja kasvovedet meikkipöydälle. Tavoite olisi saada nämä käytettyä vuoden vaihteeseen mennessä. Tulisi mukavasti taas tilaa laatikkoon.

2 kommenttia:

  1. Ehdoton peukku sille, jos voit harkita loppuneet-postauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on huono tapa heittää tyhjät pakkaukset aina välittömästi roskikseen, koska "roskien" kerääminen jonnekin tuntuu jotenkin turhalta - ja ehkä vähän iljettävältä, vaikka kyseessä olisikin saippuapullot :D Shampoot ja suihkugeelit alkavat olla tuosta laatikosta jo kulutettu ja pois heitetty... Kasvotuotteet, kuorintatuotteet ja kosteusvoiteet ovat vielä vaiheessa.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...