sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Jahti on päättynyt!

Ne, jotka ovat seuranneet blogiani pitempään ehkä tietävät, miten paljon rakastin vanhaa S-kaupan X-tra kynsilakanpoistoainetta. Ja he myös tietävät, miten musertunut olen ollut sen jälkeen, kun kyseinen tuote poistettiin valikoimasta ja sen jälkeen korvattiin toisella. Siitä lähtien olen aktiivisesti etsinyt korvaavaa tuotetta löytämättä mitään yhtä hyvää vaihtoehtoa.

Lakkaan kynsiäni säännöllisesti ja kuka tahansa, joka harrastaa samaa, tietää, kuinka tärkeä hyvä kynsilakanpoistoaine on! Minun kriteerini hyvälle kynsilakanpoistoaineelle on, että se on tehokas, mutta hellävarainen sekä sen on oltava edullinen. En suostu uskomaan, että hyvästä kynsilakanpoistoaineesta pitää maksaa itsensä kipeäksi. Tehokas tarkoittaa sitä, ettei kynsiä tarvitse hinkata peukalot kipeinä ja glitterin jämiä vielä myöhemmin irti raapien. Hellävaraisella taas tarkoitan sitä, ettei kynsien pinta pala karrelle.

Olen kyllä onnistunut löytämään muutamia ihan hyviä kynsilakanpoistoaineita, joihin olen turvannut ja tyytynyt viime aikoina. Mutta nyt voin vihdoin huokaista helpotuksesta ja huokaista, että etsintä on päättynyt. Täydellinen kumppani on viimein löytynyt. Nyt voin heittää nuo aikaisemmat kokeiluni tai niiden jämät vihdoin roskiin. Olo on kuin viimein löytäisi ihanan seurustelukumppanin ja tuntee voivansa deletoida Tinder profiilinsa.

Tämä uusi rakkaus löytyi aivan sattumalta. Kyseessä on siis Lidl kauppaketjusta löytyvästä Cien tutesarjasta. Me kaikki olemme todennäköisesti nähneet viime aikoina telkkarissa tehosyötöllä pyörivät Cien mainokset. Pakko myöntää, että vanha kosmetiikkahamsteritaipumukseni melkein nosti päätään ja mieleni teki mennä ostamaan koko kauppa tyhjäksi ja kokeilla jokaista edullista, mutta huippulaadukkaaksi mainostettua tuotetta. Mutta uusi loogisempi turhaa kulutusta välttelevä sivistynyt puoleni toppuutteli minua ja sai minut ymmärtämään, ettei ole mitään syytä juosta kauppaan uuden kosmetiikan perässä, jos ei ole mitään mitä erityisesti tarvitsisi. Kun on tässä tätä vanhaakin tuotekantaa, joka pitäisi joskus saada kulutettua loppuun... Oikeastaan olin jo luopunut uuden paremman kynsilakanpoistoaineen etsimisestä ja tästä syystä unohdin kokonaan edes harkita kyseisen tuotteen kokeilemista tästä yllä mainitusta kokoelmasta. Vasta kun kuulin erittäin hyvät kommentit kyseisestä tuotteesta, suuntasin lopulta meikkihyllylle.

Tältä tämä kyseinen kaunokainen siis näyttää. Pullossa on 200ml tuotetta. Ja koko puteli maksaa hulppeat 1,99€. Tote ei sisällä asetonia, mikä on plussaa, mutta saatavilla on myös asetonillinen versio.


Mikä tekee tästä pullosta muita mielenkiintoisemma, on sen korkki ja tuotteen annostelumekanismi. Sen sijaan, että pullon korkki avattaisiin ja sitten kaadettaisiin ainetta vanulappuun tai pumpulipalloon, koskki avataan ja vanulappu asetetaan tälle lautasen malliselle muoviosalle, jonka jälkeen lappua painetaan alas vasten pulloa ja näin pumpataan tuotetta ylöspäin vanulappuun. Todella kätevää. Tällä tavalla välttää tuotteen tuhlaamisen ja turhat mahdolliset sotkut. En voi olla ainut, jolla on pullo kaatunut pöydälle kesken kynsien lakkaamisen (tunnustakaa pois! tekin olette joskus kömpelöitä!). Tämän pullon kanssa ei tarvitse pelätä aineen loiskumista yli ja leviämistä ympäristöön.

Joko te kaikki muut olette tätä kokeilleet? Olenko ainut, joka on rakastunut?

5 kommenttia:

 1. Kynsilakanpoistoainetta en ole kokeillut, mutta rakastan Cienin silmämeikinpoistoainetta, jossa on ihan samanlainen annostelusysteemi kuin kynsilakkapullossakin. Systeemi on paras ikinä ja aine pullon sisällä samaten.

  Muutenkin Cienin tuotteet ovat enimmäkseen erittäin hyviä, niinpä minulla iskee melkein hillitön hamstraamishimo aina, kun käyn Lidlissä. Ja miten edullisesti tavaraa saa. Olen antanut itselleni porttikiellon kaikkiin Lidlin myymälöihin ja lähetän ukkelin ostamaan elintarvikkeita. Säästyy ne vähätkin rahat ja mielenrauha, itsellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! voi kauheeta :D Onneksi en asu kovin lähellä kyseistä myymälää. Tuo silmämeikinpoistoaine pitää laittaa korvan taakse. En nyt ihan heti ole sitä ostamassa, kun on sen verran Yves Rocherin poistareita kaapissa... Mutta jos hinta-laatu -suhde on Cien:in tuotteissa yhtä hyvä kuin esimerkiksi Essencen tuotteissa, niin varmasti löydän uuden suosikin.

   Poista
 2. Minäkin olen tuosta aiemmin jiskus kirjoitellut, nyt eivät enää paljoa muut lakanpostajat sitten kelpaakaan! Joskin olisi kiva, jos tästä olisi sellainenkin versio, jossa purkkiin työnnetään sormi ja lakka jää sitten sinne, kuten Maybellinellä esimerkiksi on.

  VastaaPoista
 3. Tää on kyllä hyvä! Ollut mulla käytössä jo varmaan pari vuotta, nyt ostin testiin sen toisen asetonillisen version ihan vaan vertailun vuoksi :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...