Sivut

torstai 28. huhtikuuta 2016

Vappukynnet

Yhdistelin muutamaa näkemääni ideaa ja loin tällaiset super helpot värikkäät juhlakynnet, jotka sopivat mielestäni täydellisesti vappuun.

Aluksi tein värikkäät pohjat kynsille vai tipauttelemalla eri värisiä läiskiä kynsille. Näin tulee samalla käytettyä sellaisiakin lakkoja, joita ei muuten tulisi niin usein kokeiltua niiden räikeyden vuoksi. Väriläiskien asennolla, koolla tai sijainnilla kynnellä ei ole mitään väliä. Tässä vaiheessa saa olla niin huoleton ja epätaiteellinen kuin sattuu olemaan.


Sitten annoin väriläiskien hieman kuivua. Tässä vaiheessa nimittäin opin kokeilemisen ja erehtymisen kautta, että jos lättään lohkeilevan lakan värilakan päälle ennen kuin värikäs aluslakka on kuivunut, väri siirtyy valkoiseen tekstuurilakkaan. Sekään ei kyllä näyttänyt niin pahalta, ettenkö voisi käyttää sitäkin tietoa vielä hyväkseni... Mutta tässä tapauksessa pitää antaa aluslakan vähän kuivahtaa ennen kuin lättää lohkeilulakan päälle, jotta se säilyy valkoisena.

Käytetyt kynsilakat olivat OPI:n Brights ja Rock Goddess lakkakokoelmat sekä IsaDoran Graffiti Nail Top lakka värissä White Art.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...